Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
3 41,624,734 3 41,624,734 69,651,296

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Gjirokastra Castle Sustainable Management and Tourism Valorization Masterplan Announced the Winner 30,278,577
Design and Supervision Gjirokastra System of Museums Municipality of Gjirokastra , Consulting Services.
Projektimi dhe Mbikëqyrja e Sistemit te Muzeve të Gjirokastrës, Bashkia e Gjirokastrës , Shërbimet e Këshillimit.
Announced the Winner 219,994 Euro
Projektimi i Zonës së Plazhit Durrës. 41,624,734 Announced the Winner 39,372,500
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data