Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 2,881,257,885 3 2,881,257,885 4,619,044,888

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum”, Lot 2 Announced Procurement
Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum Announced Procurement
Construction of road Gjorm Bridge – Brataj – Laskos Bridge in Selenica Region.
Ndërtimi i rrugës Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos në rajonin e Selenicës.
Announced the Winner
Construction of road Laskos Bridge - Qeparo and Laskos Bridge – Kuç connection road, in Himarë Region.
Ndërtimi i rrugës Ura e Laskos - Ura e Qeparos dhe Laskos - rruga lidhëse Kuç, në Himarë.
Announced the Winner 2,950,030,123
Construction of Vlora bypass road - Peshkëpi - Gjorm , Vlora Region.
Ndërtim i rrugës bypass i Vlorës – Peshkëpi – Gjorm , Qarku Vlorë
2,881,257,885 Signed the Contract 1,669,014,765
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data