Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
11 CURRI SHPK 23 2,612,430,079 23 2,612,430,079 2,525,733,399

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Malësi e Madhe Riparim me asfalt rrugë të brendshme (riveshje me asfalt) 16,351,499 Signed the Contract CURRI SHPK 15 183 437
Local Unit Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim rruga Sterkuje 16,351,499 Signed the Contract CURRI SHPK 15,032,680.00
Local Unit Malësi e Madhe Sistemim asfaltim rruga e Fermentimit Hotajve dhe Kurtaj ne lagjen Palvar 12,654,952 Signed the Contract CURRI SHPK 11,808,578.00
Local Unit Shkodër Rikonstruksion rruga “Preng Morina" 5,407,488 Signed the Contract CURRI SHPK 4,586,767.00
Local Unit Kukës Rikualifikim i shkolles se mesme te bashkuar Havzi Nela ,Kukes 106,555,570 Signed the Contract CURRI SHPK 106,042,609.00
Local Unit Sarandë Rikonstruksion i stacionit te pompave dhe lidhjet e abonenteve ne Ksamil 45,243,244 Signed the Contract CURRI SHPK 45,193,477.00
Local Unit Shkodër Rikonstruksion i objektit të ish shkollës veterinare 10,990,639 Announced the Winner CURRI SHPK 8,380,578.00
Local Unit Bulqizë Rikonstruksion total i Rrjetit te furnizimit me uje te Qytetit Bulqize dhe rrjeti shperndaresi Qytetit te ri Faza II 150,230,345 Announced the Winner CURRI SHPK 150,172,665.00
Local Unit Kukës Optimizimi i furnizimit me uje te qytetit Kukes, Bashkia Kukes – Faza III 254,991,756 Signed the Contract CURRI SHPK 254,726,814.00
Local Unit Pogradec “Ndërtim i ujësjellësit rajonal Çërravë & Dardhas-Burimet e Gurrasit”. 775,722,413 Announced the Winner CURRI SHPK 774,852,484.00
Local Unit Sarandë Rikonstruksion i ujesjellesit Ksamil(Depo+Rrjeti shperndares-lagja nr.3 dhe nr.4) 131,208,333 Signed the Contract CURRI SHPK 131,133,986.00
Local Unit Mirditë NDERTIM I UJESJELLESIT QYTETI RUBIK 126,838,174 Signed the Contract CURRI SHPK 120,427,521.00
Local Unit Bulqizë Rikonstruksion total i rrjetit te furnizimit me uje te qytetit Bulqize dhe rrjetit shperndares i qytetit te ri Bulqize 288,681,278 Signed the Contract CURRI SHPK 285704421.75
Local Unit Prrenjas Rikonstruksion rrjeti shperndares i ujesjellesit Prrenjas 178,979,703 Signed the Contract CURRI SHPK 178332403.62
Local Unit Shkodër Loti i Dyte Rikonstruksion Rruge Velipoje Plazh Loti i II-te" 54,474,506 Signed the Contract CURRI SHPK 39866421.6666667
Local Unit Bulqizë Rikonstruksion Blloku Lagjia e Re Bulqize 25,000,000 Signed the Contract CURRI SHPK 24519156.38
Local Unit Vorë Rikonstruksion i rruges industriale prane Terminalit te Doganes se Tiranes Bashkia Vore 29,431,651 Signed the Contract CURRI SHPK 28,844,477
Local Unit Malësi e Madhe Rikualifikimi i Sheshit ne Koplik Siperm 8,330,210 Signed the Contract CURRI SHPK 8,319,440.00
Local Unit Bulqizë Rikonstruksion i Godinës shtesë kati Bashkisë Bulqizë 29,166,666 Signed the Contract CURRI SHPK 29,107,020.00
Local Unit Malësi e Madhe Rikualifikimi i qendrës Bajze Kastrati, Loti I-rë. - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 83,324,785 Signed the Contract CURRI SHPK 83,158,127.00
Local Unit Tiranë Rikonstruksion i Infrastrukturës rrugore të bllokut të kufizuar nga rrugët ”Zogu i I-rë”- rruga ”Dibrës” - ”Siri Kodra” dhe ”Reshit Petrela" 141,837,078 Signed the Contract CURRI SHPK 108,772,184.00
Local Unit Korçë Reconstruction of A.Z.Çajupi Theatre 115,665,000 Signed the Contract CURRI SHPK 111,855,314.00
Local Unit Malësi e Madhe Maintenance of some objects of Malwsi e Madhe Municipality 4,993,290 Announced the Winner CURRI SHPK 4,896,260.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data