Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
11 CURRI SHPK 15 2,248,644,843 15 2,248,644,843 2,184,516,030

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kukës Optimizimi i furnizimit me uje te qytetit Kukes, Bashkia Kukes – Faza III 254,991,756 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 254,726,814
Qeverisja Vendore Pogradec “Ndërtim i ujësjellësit rajonal Çërravë & Dardhas-Burimet e Gurrasit”. 775,722,413 Njoftuar Fituesi CURRI SHPK 774,852,484
Qeverisja Vendore Sarandë Rikonstruksion i ujesjellesit Ksamil(Depo+Rrjeti shperndares-lagja nr.3 dhe nr.4) 131,208,333 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 131,133,986
Qeverisja Vendore Mirditë NDERTIM I UJESJELLESIT QYTETI RUBIK 126,838,174 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 120,427,521.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Rikonstruksion total i rrjetit te furnizimit me uje te qytetit Bulqize dhe rrjetit shperndares i qytetit te ri Bulqize 288,681,278 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 285704421.75
Qeverisja Vendore Prrenjas Rikonstruksion rrjeti shperndares i ujesjellesit Prrenjas 178,979,703 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 178332403.62
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dyte Rikonstruksion Rruge Velipoje Plazh Loti i II-te" 54,474,506 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 39866421.6666667
Qeverisja Vendore Bulqizë Rikonstruksion Blloku Lagjia e Re Bulqize 25,000,000 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 24519156.38
Qeverisja Vendore Vorë Rikonstruksion i rruges industriale prane Terminalit te Doganes se Tiranes Bashkia Vore 29,431,651 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 28,844,477
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Rikualifikimi i Sheshit ne Koplik Siperm 8,330,210 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 8,319,440.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Rikonstruksion i Godinës shtesë kati Bashkisë Bulqizë 29,166,666 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 29,107,020.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Rikualifikimi i qendrës Bajze Kastrati, Loti I-rë. - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 83,324,785 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 83,158,127.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion i Infrastrukturës rrugore të bllokut të kufizuar nga rrugët ”Zogu i I-rë”- rruga ”Dibrës” - ”Siri Kodra” dhe ”Reshit Petrela" 141,837,078 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 108,772,184.00
Qeverisja Vendore Korçë Rikonstruksion i Teatrit A.Z.Çajupi 115,665,000 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 111,855,314.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Mirëmbajtje e disa objekteve të kësaj bashkie 4,993,290 Njoftuar Fituesi CURRI SHPK 4,896,260.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data