Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
4 A. N. K. 6 1,292,311,998 6 1,292,311,998 1,274,457,261

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Lezhë Ndertimi i ujesjellesit per zonat bregdetare te Njesise Administrative Shenkoll, Bashkia Lezhe. 664,404,502 Signed the Contract A. N. K. 657,627,285.00
Local Unit Vlorë Ndertim KUZ, Rrjeti tercial (Lidhjet familjare ) per UK Vlore Loti 1 33,333,402 Announced the Winner A. N. K. 32,985,456.00
Local Unit Kolonjë Ndertim i ujesjellesit Erseke dhe te disa fshaterave Faza e Dyte nga burimet e Kozelit. 416,963,458 Signed the Contract A. N. K. 415587507.76
Local Unit Tiranë Shtese kontrate per objektin: Ndertimi i ri i shkolles 9 vjecare S.Maci. 44,049,332 Signed the Contract + Additional Contract A. N. K. 44049332.17
Local Unit Tiranë Shtesë kontrate : “Rikualifikim urban i rrugëve në bllokun e pallateve “Selitë”, të kufizuar nga Rr. “Hamdi Pepa”, Rr. “Ilia Dilo Sheperi”, Rr. “Visarion Xhuvani” dhe Rr. “Leka i Madh” Nj. Administrative Nr. 5” 20,651,304 Signed the Contract + Additional Contract A. N. K. 20651303.5
Local Unit Tiranë Urban requalification of the roads in Selita buildings block, bordered from Hamdi Pepa St., Ilia Dilo Sheperi St., Visarion Xhuvani and Leka i Madh St, Administrative Unit No. 5 112,910,000 Signed the Contract A. N. K. 103556376.333333
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data