Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
4 Ergi SHPK&BE-IS SHPK 5 901,091,142 5 901,091,142 857,790,556

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Kamëz Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan. (Programi i Rindertimit) 496,070,422 Signed the Contract Ergi SHPK&BE-IS SHPK 492,290,400.00
Local Unit Dropull Furnizimi me uje nga pus shpimet i ujesjellesit rajonal Dropulli i Poshtem dhe rrjeti shperndares i ujesjellesit te fshatrave Goranxi dhe Dervician ,Bashkia Dropull 83,332,500 Signed the Contract Ergi SHPK&BE-IS SHPK 79,129,675.00
Local Unit Tiranë Shtesë Kontrate per objektin “Ndërtimi i rrugëve “Migjeni” dhe “Kadri Rroshi” në njësinë administrative Kashar-Faza I”. 41,512,643 Signed the Contract + Additional Contract Ergi SHPK&BE-IS SHPK 41,465,602.5
Local Unit Tiranë Ndërtim linje transmetimi ujësjellësi nga Rruga Vangjel Noti deri në Depo 4000 m3 Yzberisht 219,280,977 Signed the Contract Ergi SHPK&BE-IS SHPK 184,114,778.00
Local Unit Cërrik Construction of the School and gym. Building playgrounds and Territorial Improvement in Adem Elmaz Asllani 9 Year school, Shtepanj, Gostime, Municipality of Cwrrik - Financed by the State Budget 60,894,600 Re-Proclaimed and Signed the Contract Ergi SHPK&BE-IS SHPK 60,790,100.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data