Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 Ergi SHPK&BE-IS SHPK 5 901,091,142 5 901,091,142 857,790,556

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan. (Programi i Rindertimit) 496,070,422 Lidhur Kontrata Ergi SHPK&BE-IS SHPK 492,290,400.00
Qeverisja Vendore Dropull Furnizimi me uje nga pus shpimet i ujesjellesit rajonal Dropulli i Poshtem dhe rrjeti shperndares i ujesjellesit te fshatrave Goranxi dhe Dervician ,Bashkia Dropull 83,332,500 Lidhur Kontrata Ergi SHPK&BE-IS SHPK 79,129,675.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë Kontrate per objektin “Ndërtimi i rrugëve “Migjeni” dhe “Kadri Rroshi” në njësinë administrative Kashar-Faza I”. 41,512,643 Lidhur Kontrata +Shtesë Ergi SHPK&BE-IS SHPK 41,465,602.5
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim linje transmetimi ujësjellësi nga Rruga Vangjel Noti deri në Depo 4000 m3 Yzberisht 219,280,977 Lidhur Kontrata Ergi SHPK&BE-IS SHPK 184,114,778.00
Qeverisja Vendore Cërrik Ndertimi i Shkolles dhe Palestres. Ndertim i Terreneve Sportive dhe Sistemim i Territorit ne Shkollen 9 vjecare Adem Elmaz Asllani, Shtepanje, Gostime, Bashkia Cerrik - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 60,894,600 Rishpallje me Lidhje Kontrate Ergi SHPK&BE-IS SHPK 60,790,100.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data