Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 K A C D E D J A SHPK 10 270,193,884 10 270,193,884 242,446,997

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Kamëz Ndertim rruga "Fahri Ramadani"Paskuqan 2 17,526,038 Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 17,173,140.00
Local Unit Kamëz Rehabilitim / Perforcim banesash ekzistuese 15,239,080 Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 12,832,810.00
Local Unit Tiranë Rikonstruksioni i shkolles 9 vjecare 1 Qershori 74,932,686 Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 61,051,022.00
Local Unit Kamëz Nd,Rr(AleksandriA.ElmaziXh DevaAdem JashariAnton Zogaj)Paskuqan 2 27,520,850 Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 25,247,895.00
Local Unit Kamëz Korsi Biçikletash ne bulevardin blu 16,550,000 Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 16,213,200
Local Unit Maliq Shtesë Kontrate: “Rehabilitim i shkollës 9-vjeçare Podgorie dhe rijetëzimi i terreneve sportive të shkollës, NJ.A. Vreshtas" 1,857,800 Signed the Contract + Additional Contract K A C D E D J A SHPK 1,857,800.00
Local Unit Kamëz Rivitalizimi I Rruges : "Blv Blu" Urbane Kamëz 86,818,451 Re-Proclaimed and Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 81,584,629.00
Local Unit Memaliaj Lyerje meremetime në shkollat e Mesme, 9-vjeçare dhe cikli I ulët të Njësive Administrative, Bashkia Memaliaj Viti 2017 2,830,251 Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 2,590,650.00
Local Unit Tepelenë Rikonstruksioni i shkollave të Bashkisë Tepelenë 3,777,482 Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 3,500,581.00
Local Unit Maliq Rehabilitim i shkollës 9 -vjeçare Podgorie dhe rijetëzimii terreneve sportive të shkollës, NJ.A, Vreshtas 23,141,246 Signed the Contract K A C D E D J A SHPK 20,395,270.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data