Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 K A C D E D J A SHPK 10 270,193,884 10 270,193,884 242,446,997

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim rruga "Fahri Ramadani"Paskuqan 2 17,526,038 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 17,173,140.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rehabilitim / Perforcim banesash ekzistuese 15,239,080 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 12,832,810.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i shkolles 9 vjecare 1 Qershori 74,932,686 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 61,051,022.00
Qeverisja Vendore Kamëz Nd,Rr(AleksandriA.ElmaziXh DevaAdem JashariAnton Zogaj)Paskuqan 2 27,520,850 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 25,247,895.00
Qeverisja Vendore Kamëz Korsi Biçikletash ne bulevardin blu 16,550,000 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 16,213,200
Qeverisja Vendore Maliq Shtesë Kontrate: “Rehabilitim i shkollës 9-vjeçare Podgorie dhe rijetëzimi i terreneve sportive të shkollës, NJ.A. Vreshtas" 1,857,800 Lidhur Kontrata +Shtesë K A C D E D J A SHPK 1,857,800.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rivitalizimi I Rruges : "Blv Blu" Urbane Kamëz 86,818,451 Rishpallje me Lidhje Kontrate K A C D E D J A SHPK 81,584,629.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Lyerje meremetime në shkollat e Mesme, 9-vjeçare dhe cikli I ulët të Njësive Administrative, Bashkia Memaliaj Viti 2017 2,830,251 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 2,590,650.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Rikonstruksioni i shkollave të Bashkisë Tepelenë 3,777,482 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 3,500,581.00
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim i shkollës 9 -vjeçare Podgorie dhe rijetëzimii terreneve sportive të shkollës, NJ.A, Vreshtas 23,141,246 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 20,395,270.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data