Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 8 56,442,329 8 56,442,329 53,793,557

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Durrës Hartim Projekti Per Godinat Arsimore Ne Njesite Administrative 4,151,533 Signed the Contract INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 3,439,059.00
Local Unit Tiranë Loti IV: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikonstruksion i bllokut të kufizuar nga rrugët “Ali Baushi”-“Arben Minga”-“Kongresi i Manastirit”-“Ibrahim Brahja”-“Xhanfize Keko” 865,445 Announced the Winner INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 745,830.00
Local Unit Kamëz Loti 2 - Mbikëqyrja e punimeve për objektin : Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare i shkolles 9 vjeçare "Halit Coka(ish shkolla Elez Isufi)”. (Programi i Rindertimit) 4,422,983 Signed the Contract INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 3,919,605.00
Local Unit Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Milot dhe shkollës së Mesme Milot, Bashkia Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 2,869,979 Announced the Winner INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 2,700,000.00
Local Unit Vlorë Mbikqyrja e kontratës ”Rikonstruksion i ujësjellësit në fshatrat e Njësisë Administrative Novoselë 5,871,440 Signed the Contract INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 5,005,063.00
Local Unit Kamëz Hartim i projektit te parkut dhe kompleksit sportiv ne zonen e re per zhvillim te detyruar ne fshatin Valias (Programi i Rindertimit) 37,837,121 Signed the Contract INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 37,800,000.00
Local Unit Tiranë Loti i parë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Korsitë e Bicikletave Bulevardi “Zogu i Parë” 141,905 Signed the Contract INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 58,000.00
Local Unit Tiranë Loti i katërt: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtim ure që lidh fshatin Qeha me fshatrat Shytaj, Hekal dhe Kryezi” 281,923 Signed the Contract INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 126,000.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data