Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 6 51,425,351 6 51,425,351 49,608,668

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 2 - Mbikëqyrja e punimeve për objektin : Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare i shkolles 9 vjeçare "Halit Coka(ish shkolla Elez Isufi)”. (Programi i Rindertimit) 4,422,983 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 3,919,605.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Milot dhe shkollës së Mesme Milot, Bashkia Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 2,869,979 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 2,700,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Mbikqyrja e kontratës ”Rikonstruksion i ujësjellësit në fshatrat e Njësisë Administrative Novoselë 5,871,440 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 5,005,063.00
Qeverisja Vendore Kamëz Hartim i projektit te parkut dhe kompleksit sportiv ne zonen e re per zhvillim te detyruar ne fshatin Valias (Programi i Rindertimit) 37,837,121 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 37,800,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Korsitë e Bicikletave Bulevardi “Zogu i Parë” 141,905 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 58,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i katërt: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtim ure që lidh fshatin Qeha me fshatrat Shytaj, Hekal dhe Kryezi” 281,923 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 126,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data