Open Procurement Albania

Blerje pllaka betoni për shërbime funerale

Procuring Authority / Buyer Local Unit Fier
Procuring Authority / Buyer Ndërmarrja e Gjelbërimit dhe Mirëmbajtjes së Varrezave Fier
Tender object Blerje pllaka betoni për shërbime funerale
Reference No. REF-14302-12-07-2021
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 8 603 040,00
Type of Contract
Procurement Method Simplified open procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 09-12-2021
Last date of Submitted Documents 20-12-2021
Tender Held Date 20-12-2021
No. of Bidders 4
Bidders 1. “AIDA CONSTRUKSION” SHPK
2. “MBJESHOVA 2011” SHPK
3. “VELLEZERIT KUKA” SHPK
4. “ZEQIRI” SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • VELLEZERIT KUKA
 • The winning bid ALL without vat 7 470 000,00
  Bidder Announcement date 12-01-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 12 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “ZEQIRI” SHPK, për këto arsye:
  - Më datë 29.12.2021 ne autoritetin kontraktor Ndërmarrja e Gjelbërimit dhe Mirëmbajtjes së Varrezave Publike Fier, eshte protokolluar shkresa e dates 28.12.2021 e subjektit “ZEQIRI” shpk, me lëndë ”Kerkese per terheqje nga procedure e prokurimit” (protokolluar ne autoritetin kontraktor me nr.228 date 29.12.2021), me anë të së cilës parashtron arsyet e tërheqjes nga proçedura me objekt prokurimi “Blerje pllaka betoni për shërbime funerale”, zhvilluar me datë 20.12.2021, me nr.reference: REF-14302-12-07-2021.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for VELLEZERIT KUKA viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for VELLEZERIT KUKA viti 2014
  Monitor treasury transaction for VELLEZERIT KUKA viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for VELLEZERIT KUKA viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data