Open Procurement Albania

Loti 2: Mbikqyrje punimesh për rikonstruksionin e rrugës Librazhd – Orenjë loti 1 .

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Elbasan
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje për punime rrugore:
Loti 2: Mbikëqyrje punimesh për rikonstruksionin e rrugës Librazhd – Orenjë loti 1 .
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 245,340
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 05-10-2015
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues ZENIT SHPK
TAULANT SHPK
NOVATECH STUDIO SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 213,215
  Data e shpalljes se fituesit 23-10-2015
  Data e lidhjes se kontrates 26-10-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 255,858
  Kohezgjatja e Kontrates 3 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm me arsyet përkatëse:
  1. Shoqëria Novatech Studio SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson Kërkesën e Veçante te Kualifikimit lidhur me numrin e te punësuarve, pasi nuk ka paraqitur vërtetim nga Administrata Tatimore për muajt Qershor dhe Korrik 2015.
  b. Nuk plotëson Kërkesën e Veçante te Kualifikimit lidhur me shërbimet e ngjashme pasi për kontratën Sistemimi i rrugëve te brendshme dhe gjelbërimi i blloqeve të banimit ne qytetin e Ballshit mungon vërtetimi i lëshuar nga autoriteti kontraktor, për kontratën Sistemim asfaltim i rrugës stacioni i trenit Mamurras mungojnë faturat tatimore dhe për objektin Sistemim asfaltim rruga lagja Drita Mamurras mungojnë faturat tatimore.

  2. Shoqëria Zenit 06 SHPK për arsye se:
  a. Oferta e paraqitur është më e ulët se vlera minimale e lejuar e përcaktuar ne nenin 7 të Vendimit të Këshillit te Ministrave Nr. 704, datë 29.10.2014 Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim .
  b. Nuk plotëson pikën 2.3.2 të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit pasi për inxhinierin e ndërtimit i cili nuk ka paraqitur diplomën.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.38 - Dt.28-09-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.43 - Dt.02-11-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.43 - Dt.02-11-2015

  Loti 3: Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Librazhd – Orenjë loti 1 .

  Qarkun Elbasan
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh për punime rrugore, ndarë në katër lote:
  Loti 3: Mbikëqyrje punimesh për rikonstruksionin e rrugës Librazhd – Orenjë loti 1 .
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 245,340
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-09-2015
  Sektori Mbikëqyrje Punimesh
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 3 muaj
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anulohet pasi nuk është siguruar konkurenca e nevojshme.
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.36 - Dt.14-09-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Nr.40 - Dt.12-10-2015

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data