Open Procurement Albania

Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e qëndrës sportive për sportin Rafting .

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh për ndërtimin e qendrës sportive për sportin Rafting .
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 968,913
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 26-11-2015
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues ASH ENGINEERING SHPK
ZENIT 06 SHPK
CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 788,083
  Data e shpalljes se fituesit 11-12-2015
  Data e lidhjes se kontrates 15-12-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 945,700
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm me arsyet përkatëse:

  1. Shoqëria A. SH Engineering SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me stafin e propozuar pasi nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion për angazhimin në staf të një inxhinieri hidroteknik, në përputhje me kërkesën.
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me realizimin e shërbimeve të ngjashme. Për të provuar plotësimin e këtij kushti ka paraqitur disa kontrata mbikëqyrje për rruge, kanalizime, objekte kullimi etj, por asnjë prej këtyre kontratave nuk mund të konsiderohet si e ngjashme me kontratën që prokurohet (ndërtim godine).
  c. Oferta e paraqitur është më e ulët se vlera minimale e lejuar e përcaktuar në nenin 7 të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 704, datë 29.10.2014 Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim .

  2. Shoqëria Zenit 06 SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me stafin e propozuar. Në datën 16.07.2014 ka lidhur një kontrate pune me arkitekten Rajmonda Daja, por zonja Daja nuk figuron në listëpagesat e shoqërisë për periudhën e kërkuar Shkurt 2015 deri Gusht 2015. b. Nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion për angazhimin në staf të një inxhinieri hidroteknik, në përputhje me kërkesën.
  c. Nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me realizimin e shërbimeve të ngjashme.
  d. Oferta e paraqitur është më e ulët se vlera minimale e lejuar e përcaktuar ne nenin 7 te Vendimit te Këshillit të Ministrave Nr. 704, datë 29.10.2014 Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.46 - Dt.23-11-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.50 - Dt.21-12-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.50 - Dt.21-12-2015

  Loti 2: Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e qëndrës sportive për sportin Rafting .

  Qarkun Fier-Berat
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh i ndarë në tre lote:
  Loti 2: Mbikëqyrje punimesh për ndërtimin e qendrës sportive për sportin Rafting .
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 968,913
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-11-2015
  Sektori Mbikëqyrje Punimesh
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet për arsye të mosplotësimit të kërkesave për kualifikim nga të gjithë Operatorët Ekonomike pjesëmarrës.
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.43 - Dt.02-11-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Nr.45 - Dt.16-11-2015

  Loti 4 : Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e qëndrës sportive për sportin Rafting .

  Qarkun Vlorë
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh i ndarë në pesë lote:
  Loti 4 : Mbikëqyrje punimesh për ndërtimin e qendrës sportive për sportin Rafting .
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 968,913
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-10-2015
  Sektori Mbikëqyrje Punimesh
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.37 - Dt.21-09-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data