Open Procurement Albania

Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e shetitores së Himarës.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh për ndërtimin e shëtitores së Himarës.
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 1,105,958
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 30-11-2015
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues NORD - COMAT SHPK
VLER-INVEST SHPK & Infratech& Arkimade
TAULANT SHPK
TOWER SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 982,000
  Data e shpalljes se fituesit 18-12-2015
  Data e lidhjes se kontrates 21-12-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,178,400
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm me arsyet përkatëse:

  1. Nord – Comat SHPK për arsye se:
  a. Nuk ka paraqitur deklaratë mbi përmbushjen e specifikimeve teknike, sipas Shtojcës 5.
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me disponimin e stafit, nuk ka në stafin e vet arkitekt/urbanist dhe inxhinier mjedisi (Inxhinierët nuk figurojnë në listëpagesat e kompanisë për periudhën Shkurt 2015 deri Gusht 2015. Ndonëse kontratat me inxhinieret janë lidhur në muajin qershor 2015, deri në muajin tetor 2015 për inxhinierët nuk janë paguar sigurimet shoqërore).

  2. Vler Invest SHPK (70%), Infratech SHPK (20%) dhe Arkimade SHPK (10%) për arsye se:
  a. Shoqëria Vler Invest SHPK nuk plotëson kërkesën për realizimin e shërbimeve të ngjashme, pasi për shërbimet e deklaruar nuk ka paraqitur asnjë fature tatimore.
  b. Shoqëria Arkimade SHPK nuk ka paraqitur Ekstraktit të Regjistrit Tregtar për të Dhënat e Subjektit, Ekstraktit mbi Historikun e Subjektit, të lëshuara nga Qendra Kombëtare e Regjistrimit, si dhe vetëdeklarimin e subjektit, sipas Shtojcës 8 Deklaratë mbi Gjendjen Gjyqësore.
  c. Shoqëria Arkimade SHPK nuk plotëson kërkesën për realizimin e shërbimeve te ngjashme, pasi për shërbimet e deklaruar nuk ka paraqitur asnjë dokument për ketë qellim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.46 - Dt.23-11-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.51 - Dt.28-12-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.02 - Dt.18-01-2016

  Loti 3: Mbikëqyrje punimesh për ndërtimin e shëtitores se Himarës .

  Qarkun Vlorë
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh i ndarë në tre lote:
  Loti 3: Mbikëqyrje punimesh për ndërtimin e shëtitores së Himarës .
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 1,105,958
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-11-2015
  Sektori Mbikëqyrje Punimesh
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet për arsye të mosplotësimit të kërkesave për kualifikim nga të gjithë Operatorët Ekonomike pjesëmarrës.
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.43 - Dt.02-11-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Nr.45 - Dt.16-11-2015

  Loti 5 : Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e shetitores se Himares .

  Qarkun Vlorë
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh i ndarë në pesë lote:
  Loti 5 : Mbikëqyrje punimesh për ndërtimin e shëtitores se Himarës .
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 1,105,958
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-10-2015
  Sektori Mbikëqyrje Punimesh
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anulohet për arsye të problemeve që lidhen me portalin e prokurimit publik.
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.37 - Dt.21-09-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data