Open Procurement Albania

Mbikqyrje punimesh për Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 dhe Ndertimi i rruges Dhimiter Konomi Vlore .

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh për Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 dhe Ndërtimi i rrugës Dhimiter Konomi Vlorë .

Oferta fituese për Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 është 685,781 leke pa TVSH dhe për Ndërtimi i rrugës Dhimiter Konomi Vlorë është 1,792,423 leke pa TVSH.
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 2,765,030
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 01-02-2016
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues Derbi E SHPK & Infrakonsult SHPK A&E Engineering Palma Costrucion Geosat Group SHPK & ASH Engineering Tower SHPK & Sphaera Transport Highway Consulting SHPK & Erald-G SHPK & C.E.C Group SHPK & Ecuala SHPK He & Sk 11 Taulant
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2,478,204
  Data e shpalljes se fituesit 17-02-2016
  Data e lidhjes se kontrates 07-03-2016
  Vlera e Kontrates me TVSH 2,973,844
  Kohezgjatja e Kontrates Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 - 190 dite .
  Mbikqyrje punimesh për Ndertimi i rruges Dhimiter Konomi Vlore - 14 muaj .
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm me arsyet përkatëse:

  1. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Derbi E SHPK (85%) dhe Infrakonsult SHPK (15%) për arsye se:
  a. Shoqërisë Derbi E SHPK i mungon vërtetimi për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Dhjetor 2015 (detyrim ky i maturuar ne datën 01 Shkurt 2016, dita e tenderit).
  b. Shoqërisë Infrakonsult SHPK i mungon vërtetimi për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Dhjetor 2015 (detyrim ky i maturuar në datën 01 Shkurt 2016, dita e tenderit).
  c. Oferta e paraqitur është me e ulet se vlera minimale e lejuar e përcaktuar në nenin 7 te Vendimit te Këshillit te Ministrave Nr. 704, datë 29.10.2014 Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim .

  2. Shoqëria A&E Engineering SHPK për arsye se:
  a. Mungon vërtetimi për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Dhjetor 2015 (detyrim ky i maturuar ne datën 01 Shkurt 2016, dita e tenderit).
  b. Oferta e paraqitur është më e ulët se vlera minimale e lejuar e përcaktuar në nenin 7 te Vendimit të Këshillit te Ministrave Nr. 704, datë 29.10.2014 Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim .

  3. Shoqëria Palma Costrucion SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson piken 2.3.4 te Kërkesave të Veçanta për Kualifikim Operatori Ekonomik duhet te ketë jo më pak se 8 (tetë) punonjës të siguruar për çdo muaj për periudhën mars 2015 – dhjetor 2015.
  b. Oferta e paraqitur është më e ulët se vlera minimale e lejuar e përcaktuar në nenin 7 të Vendimit të Këshillit te Ministrave Nr. 704, datë 29.10.2014 Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim .

  4. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Geosat Group SHPK (60%) dhe ASH Engineering SHPK (40%) për arsye se:
  a. Shoqëria Geosat Group SHPK nuk plotëson piken 2.2.4 të Kërkesave te Veçanta për Kualifikim Operatori Ekonomik duhet të paraqesë një dokument që vërteton se ka plotësuar të gjitha detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, lëshuar nga Administrata e Qeverisjes Vendore ku operatori ushtron aktivitet pasi nuk ka paraqitur vërtetimin e kërkuar.
  b. Shoqëria Geosat Group SHPK nuk plotëson pikën 2.3.2 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim pasi u mungon liçensa disa inxhiniereve
  c. Shoqëria ASH Engineering SHPK nuk plotëson pikën 2.3.5 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me realizimin e shërbimeve të ngjashme pasi ka paraqitur disa kontrata mbikëqyrje dhe kolaudimi
  d. Oferta e paraqitur është me e ulet se vlera minimale e lejuar e përcaktuar ne nenin 7 te Vendimit te Këshillit të Ministrave Nr. 704, datë 29.10.2014 Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim .

  5. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Toëer SHPK (51%) dhe Sphaera SHPK (49%) për arsye se:
  a. Në marrëveshjen e bashkëpunimit nuk janë përcaktuar punët konkrete që do të kryejë secila shoqëri
  b. Shoqëria Toëer SHPK nuk plotëson pikën 2.3.2 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim mungon arkitekti, ing. mjedisit dhe topografi. Duke qenë se në marrëveshje nuk janë ndarë punët ishte e domosdoshme që ky kriter për kualifikim të plotësohej nga secila prej kompanive.

  6. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Transport Highëay Consulting SHPK (42%), Erald-G SHPK(33%), C.E.C Group SHPK (17%), dhe Ecuala SHPK (8%) për arsye se:
  a. Shoqëria Ecuala SHPK nuk plotëson pikën 2.1 d të Kërkesave te Veçanta për Kualifikim pasi mungon vërtetimi për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Dhjetor 2015 (detyrim ky i maturuar në datën 01 Shkurt 2016, dita e tenderit).

  7. Shoqëria He & Sk 11 SHPK për arsye se:
  a. Nuk ka paraqitur ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.03 - Dt.25-01-2016
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.07 - Dt.22-02-2016
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.10 - Dt.15-03-2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data