Open Procurement Albania

Asistencë teknike për zbatimin e projektit arkitektonik gjatë zbatimit të punimeve për Rehabilitimin e vijës bregdetare të Vlorës.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese Gare, Negocim i Drejtperdrejte (mbi 5 milion leke
 • Jane kontrata pa gare qe lidhen si pasoje e bisedimeve mes autoritetit dhe kompanive. Keto do duhej te lejohen vetem ne raste te caktuara, ku nje situate emergjente shoqerohet me nevojen per nderhyrje te shpejte permes nje kontrate.

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Asistencë teknike për zbatimin e projektit arkitektonik gjatë zbatimit të punimeve për Rehabilitimin e vijës bregdetare të Vlorës .
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 15,166,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte
Sektori Projektim Teknik
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues Xaveer De Geyter Architects
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Xaveer De Geyter Architects -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates 01-09-2016
  Vlera e Kontrates me TVSH 18,165,216
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.44 - Dt.07-11-2016

  Asistencë teknike për zbatimin e projektit arkitektonik gjatë zbatimit të punimeve për Rehabilitimin e vijës bregdetare të Vlorës .

  Qarkun Vlorë
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Asistencë teknike për zbatimin e projektit arkitektonik gjatë zbatimit të punimeve për Rehabilitimin e vijës bregdetare të Vlorës .
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 15,166,000
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Shërbim konsulence
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 30-05-2016
  Sektori Projektim Teknik
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates Sipas termave te references.
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është siguruar numri minimal i domosdoshëm për të vazhduar procedurën.
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.19 - Dt.16-05-2016
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Nr.22 - Dt.06-06-2016

  Asistencë teknike për zbatimin e projektit arkitektonik gjatë zbatimit të punimeve për Rehabilitimin e vijës bregdetare të Vlorës .

  Qarkun Vlorë
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Asistencë teknike për zbatimin e projektit arkitektonik gjatë zbatimit të punimeve për Rehabilitimin e vijës bregdetare të Vlorës
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 15,166,000
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Shërbim konsulence
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-05-2016
  Sektori Projektim Teknik
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates Sipas termave te references.
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është siguruar numri minimal i domosdoshëm i konkurrenteve për të vazhduar procedurën.
  Shenime Subjekti palë kontraktore është një operator ekonomik i huaj, pa regjistrim pranë QKB ne momentin e lidhjes së kontratës.

  Te dhëna për subjektin:
  Emri: Xaveer De Geyter Architects
  Adresa: Sainctellete Square 12 1000, Brussel, Belgique
  Nr. NIPT: 0461-324-179
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.17 - Dt.03-05-2016
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Nr.19 - Dt.16-05-2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data