Open Procurement Albania

Rruga Borje – Kufi me Kosoven.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Kukës
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rruga Borje – Kufi me Kosovën.
Fondi i akorduar për vitin 2017 është 12.500.000 (dymbëdhjetë milion e pesëqind mijë) lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2018.
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 62,301,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 17-03-2017
Sektori Infrastrukturë Rrugë Ndërurbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues Company Riviera 2008
Kacdedja
RSM Company
Mela & Albshpresa
Kevin Konstruksion
Be – IS
Boshnjaku B
Lala & Shansi Invest & Jody
Çaushi
Varaku E
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Kevin Construksion -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 53,317,647
  Data e shpalljes se fituesit 02-05-2017
  Data e lidhjes se kontrates 04-05-2017
  Vlera e Kontrates me TVSH 63,981,176
  Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.

  Janë s’kualifikuar:

  1. Company Riviera 2008 SHPK për arsye se:
  a. Referuar deklaratës së punëve në proces rezulton se shoqëria Company Riviera 2008 SHPK ka në proces pune me një vlerë të përgjithshme prej 229.425.750 leke pa tvsh. Këto pune konsistojnë në rivitalizime urbane dhe rikonstruksione rrugësh. Kjo shoqëri zotëron piken e liçenses NP-4C e cila i lejon të kryejë në të njëjtën kohe punime me vlere të përgjithshme jo me shume se 100.000.000 leke. në datën 04.04.2017 KVO i dërgoi një kërkese ku kërkohej informacion për punët e deklaruara në proces. Kjo shoqëri deri ditën e sotme nuk ka dërguar asnjë përgjigje. Bazuar në Vendimin e Këshillit të Ministrave nr 42, date 16.01.2008, Kreu III, pika 1, paragrafi iib kjo shoqëri duhet të skualifikohet.

  2. Kacdedja SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson piken 2.3.1 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me punët e ngjashme.

  3. Rrugë, Sinjalistike, Mirëmbajtje & Hidro Company SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson piken 2.2.4 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me taksat vendore pasi, referuar punëve në proces të deklaruara, ka kryer aktivitet në Korçe nga data 01.06.2016 e në vazhdim dhe nuk ka paraqitur dokumentacion për shlyerjen e detyrimeve vendore.
  b. Nuk plotëson piken 2.3.1 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me punët e ngjashme.

  4. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Mela SHPK dhe Albshpresa SHPK për arsye se: a. Shoqëria Mela SHPK nuk plotëson piken 2.3.3 për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për një inxhinier hidroteknik, elektrik dhe për një inxhinier topograf,, ndërkohe që ka marre përsipër të kryeje punime kanalizimesh, për kryerjen e të cilave ky specialitet është i domosdoshëm.
  b. Shoqëria Mela SHPK nuk plotëson piken 2.3.6 për kualifikim lidhur me pikat e nevojshme të liçenses pasi ka marre përsipër punime shtresash rrugore dhe nuk ka piken e liçenses NS18 (punime topogjeodezike). Po ashtu ka marre përsipër punime elektrike dhe nuk ka piken e liçenses NP 11.
  5. Be - Is SHPK për arsye se: a. Shoqëria Be-Is SHPK nuk plotëson piken 2.2.4 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me taksat vendore pasi, referuar punëve në proces të deklaruara, kryen aktivitet në Durrës, Librazhd dhe Vlore nga viti 2016 e në vazhdim dhe nuk ka paraqitur dokumentacion për shlyerjen e detyrimeve vendore.

  6. Boshnjaku B SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson piken 2.2.4 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me taksat vendore pasi, referuar punëve në proces të deklaruara, kryen aktivitet në Gjirokastër nga viti 2016 e në vazhdim dhe nuk ka paraqitur dokumentacion për shlyerjen e detyrimeve vendore.

  7. Caushi SHPK
  a. Nuk ka paraqitur oferte.

  8. 8. Varaku E SHPK
  a. Nuk ka paraqitur oferte.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kevin Construksion viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kevin Construksion viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kevin Construksion viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kevin Construksion viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.08 - Dt.27-02-2017
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.18 - Dt.08-05-2017
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.19 - Dt.15-05-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data