Open Procurement Albania

Studimi i Fizibilietit për Aeroportin e Korçës.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Korçë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Studimi i Fizibilietit për Aeroportin e Korçës.
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 7,397,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 03-03-2017
Sektori Studim Projektim
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues IDRA
UNITEC STUDIO
ZENIT 06
Operator Ekonomik Kontraktues
 • IDRA -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6,663,000
  Data e shpalljes se fituesit 20-03-2017
  Data e lidhjes se kontrates 24-03-2017
  Vlera e Kontrates me TVSH 7,995,600
  Kohezgjatja e Kontrates 4 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar:

  1. Shoqëria Zenit 06 SHPK për arsye se:
  Shoqëria Zenit 06 SHPK ka dorëzuar dokumenta që nuk kanë asnjë lidhje me procedurë që shqyrtohet.

  2. Shoqëria Unitec Studio SHPK për arsye se:
  Në kriteret e përgjithshme të kualifikimit është kërkuar që operatorët ekonomikë pjesëmarrës duhet të dorëzojnë një dokument i cili vërteton se subjekti ka plotësuar detyrimet fiskale. Referuar dokumentacionit të dorëzuar subjekti ka dorëzuar vërtetimin lëshuar nga Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane me dt.01.06.2016 i cili nuk është i përditësuar i 3 muajve të fundit
  . Ky vërtetim dëshmon se subjekti për periudhën deri në 31.05.2016 ka detyrime tatimore në tatimi mbi vlerën e shtuar, tatimi mbi fitimin, tatimi i thjeshtuar mbi fitimin, kontribute të sigurimeve shoqërore, shëndetësore, tatim mbi të ardhurat nga punësimi në shumën 1.149.435 lekë dhe ka papaguar këstet e Tatim fitimit të vitit 2016 në shumën 114.768 lekë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.08 - Dt.27-02-2017
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.12 - Dt.27-03-2017
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.13 - Dt.03-04-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data