Open Procurement Albania

Rikonstruksioni rruges "Germenj Okshtun-Zambishte".

Qarkun Dibër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni rrugës "Gërmenj Okshtun-Zambishte".
Fondi i akorduar për vitin 2017 është 19.965.859 (nëntëmbëdhjetë milion nëntëqind e gjashtëdhjetë e pesë mijë e tetëqind e pesëdhjetë e nëntë) Lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2018.
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 99,829,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 17-04-2017
Sektori Infrastrukturë Rrugë Rurale
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues MELA SHPK
SHKELQIMI 07 SHPK
ALBA KONSTRUKSION
BOSHNJAKU B SHPK
LALA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB SHPRESA -
 • MELA SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 69,000,000
  Data e shpalljes se fituesit 16-05-2017
  Data e lidhjes se kontrates 17-05-2017
  Vlera e Kontrates me TVSH 82,800,000
  Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s’kualifikuar:

  1. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Boshnjaku B SHPK (36.37%) dhe Caushi SHPK (63.63%) për arsye se:
  a. Shoqëria Caushi SHPK nuk plotëson piken 2.2.4 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me taksat vendore pasi, referuar punëve në proces të deklaruara, nga viti 2016 ushtron aktivitet në Kukës, Memaliaj, Peqin, Berat, Vrrine. për këto objekte nuk ka paguar detyrimet vendore dhe nuk e ka regjistruar në QKB.

  2. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Lala SHPK (55%) & Shansi Invest SHPK (20%) & Jody SHPK (25%) për arsye se:
  a. Shoqëria Lala SHPK nuk plotëson piken 2.3.1 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me punët e ngjashme pasi objekti i ngjashëm Infrastruktura e qytetit Krume me vlere të realizuar në tre vitet e fundit (referuar faturave tatimore) 18.373.046 leke pa tvsh nuk është i mjaftueshëm për të plotësuar kushtin. Si pjesëtar i bashkimit me vlerën me të madhe (55%) duhet të kishte paraqitur një objekt me vlere jo me pak se 49.914.500 leke pa tvsh. Objektet e tjera të deklaruar janë ujesjellsa, dhe si të tille nuk mund të konsiderohen si pune të ngjashme.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.12 - Dt.27-03-2017
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.20 - Dt.22-05-2017
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.20 - Dt.22-05-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data