Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i rruges Lalez - Bize - Draç.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Durrës
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i rrugës Lalëz - Bizë - Draç.
Fondi i akorduar për vitin 2017 është 41.274.000 (dyzet e një milion e dyqind e shtatëdhjetë e katër mijë) Lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2018.
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 206,371,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 20-04-2017
Sektori Infrastrukturë Rrugë Rurale
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues VARAKU E SHPK & VELLEZERIT HYSA
MELA SHPK & ALBSHPRESA SHPK
B-93 SHPK & BAJRAMI N SHPK
BE IS SHPK & 2T SHPK
BITUPAVE LLC
AL ASFALT SHPK & EURONDERTIM 2000
PE-VLA-KU SHPK
SHANSI INVEST SHPK & LALA SHPK & JODY COMPANY SHPK
BIA CONSTRUCTION SHPK & ALBSTAR
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB SHPRESA -
 • MELA SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 125,000,000
  Data e shpalljes se fituesit 19-05-2017
  Data e lidhjes se kontrates 23-05-2017
  Vlera e Kontrates me TVSH 150,000,000
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s’kualifikuar:
  1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Varaku E SHPK (80%) dhe Vellezerit Hysa (20%) pasi:
  a. Shoqëria Varaku E SHPK nuk plotëson kërkesën 2.2.4 për kualifikim lidhur me taksat vendore pasi sipas deklaratës se punëve në proces kryen aktivitet në Kamenice – Korçe nga muaji shtator 2016 dhe për këtë vend të ushtrimit të aktivitetit nuk ka paraqitur dokument për shlyerjen e detyrimeve.
  b. Shoqëria Varaku E SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.3 për kualifikim lidhur me stafin pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për punësimin e një inxhinieri ndërtimi me profilin struktura , ndonëse ka marre përsipër punime betoni në të gjitha strukturat.
  c. Shoqëria Varaku E SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.7 për kualifikim lidhur me disponimin e mbjeteve.
  d. Shoqëria Vellezerit Hysa SHPK nuk plotëson kërkesën 2.2.4 për kualifikim lidhur me taksat vendore pasi sipas deklaratës se punëve në proces kryen aktivitet në Kavaje, Belsh dhe Vore nga viti 2016 dhe për këto vende të ushtrimit të aktivitetit nuk ka paraqitur dokument për shlyerjen e detyrimeve.
  e. Shoqëria Vellezerit Hysa SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.7 për kualifikim lidhur me disponimin e mbjeteve.

  2. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike B 93 SHPK (55%) dhe Bajrami N (45%) pasi:
  a. Shoqëria B 93 SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.1 për kualifikim lidhur me punët e ngjashme .
  b. Shoqëria Bajrami N SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.10 për kualifikim (deklarimin e punëve në proces) pasi nuk ka deklaruar punën Zhvillimi i rrjetit shpërndarës 20 kv TM/TU në Agjensie Elbasan,Loti 3 pjesa dyte me vlere 120.562.316 leke pa tvsh, për të cilën është shpallur fituese në datën 19.04.2017. Duke qene se këto të meta janë thelbësore, komisioni vendosi të mos vazhdoje me vlerësimin e dokumentacionit të mbetur.

  3. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Be Is SHPK (50%) dhe 2T (50%) pasi:
  a. Shoqëria Be Is SHPK nuk plotëson kërkesën 2.2.4 për kualifikim lidhur me taksat vendore pasi sipas deklaratës se punëve në proces kryen aktivitet në Librazhd nga muaji dhjetor 2016 e në vazhdim dhe për këtë vend të ushtrimit të aktivitetit nuk ka paraqitur dokument për shlyerjen e detyrimeve.

  4. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Lala SHPK (45%), Shansi Invest SHPK (44%) dhe Jody Company SHPK (11%) pasi:
  a. Shoqëria Lala SHPK nuk plotëson piken 2.3.1 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me punët e ngjashme pasi objekti i ngjashëm Infrastruktura e qytetit Krume me vlere të realizuar në tre vitet e fundit (referuar faturave tatimore) 18.373.046 leke pa tvsh nuk është i mjaftueshëm për të plotësuar kushtin. Si pjesëtar i bashkimit me vlerën me të madhe (45%) duhet të kishte paraqitur një objekt me vlere jo me pak se 103.185.500 leke pa tvsh. Objektet e tjera të deklaruar janë ujesjellsa, dhe si të tille nuk mund të konsiderohen si pune të ngjashme.

  5. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike BIA Construction SHPK (40%) dhe Alb Star SHPK (60%) pasi:
  a. Shoqëria BIA Construction SHPK nuk plotëson piken 2.3.1 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me punët e ngjashme pasi objekti i ngjashëm Reconstruction of ring road 1 Maji Himare është realizuar nga shoqeria Gjikuria SHPK. për nenkontraktimin e këtij objekti nuk është marre miratimi i investitorit dhe, në këtë mënyre, nenkontraktimi konsiderohet në kundërshtim me ligjin.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.13 - Dt.03-04-2017
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.21 - Dt.29-05-2017
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.21 - Dt.29-05-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data