Open Procurement Albania

Rehabilitim i Lumit Gjanica dhe Rikonceptim i Qendrës së qytetit të Fierit.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rehabilitim i Lumit Gjanica dhe Rikonceptim i Qendrës së qytetit të Fierit.
Fondi i akorduar për vitin 2018 është 143.936.828 lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2019.
Nr. Reference REF-74756-06-13-2018
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 708,127,500
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-06-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-06-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 06-08-2018
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues VICTORIA INVEST SHPK & VICTORIA INVEST INTERNATIONAL SHPK & AL ASFALT SHPK
CURRI SHPK
GJOKA KONSTRUKSION SHPK
ALBSTAR SHPK & HASTOCI SHPK
VIANTE KONSTRUKSION SHPK
GPG SHPK
GRAND KONSTRUKSION M SHPK
KAJMAKU SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HASTOÇI -
 • ALB-STAR -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 676,303,207
  Data e shpalljes se fituesit 24-09-2018
  Data e lidhjes se kontrates 26-09-2018
  Vlera e Kontrates me TVSH 811,563,848
  Kohezgjatja e Kontrates 18 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Per proceduren,ne daten 10.09.2018 paraqiti ankese bashkimi i Operatoreve Ekonomike Victoria Invest SHPK, Victoria Invest international SHPK dhe Al Asfalt SHPK.
  Ankeses ju kthye pergjigje ne daten 11.09.2018 duke mos e pranuar ate. Ankime ne KPP nuk ka Patur.

  Jane s’kualifikuar:

  1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Victoria Invest SHPK (38%), Victoria Invest international SHPK (41%) dhe Al Asfalt SHPK (21%) :
  a) Shoqeria Victoria Invest International SHPK nuk ploteson kerkesen 2.3.7 per kualifikim lidhur me disponimin e pikave te nevojshme te licenses, pasi, referuar marreveshjes se bashkepunimit, ka marre persiper 100% te punimeve ne shtratin e lumit dhe nuk disponon piken e kerkuar te licenses NS 15 D. Kjo shoqeri disponon piken e licenses NS 15 A e cila eshte e pamjaftueshme per volumin e puneve qe do te kryhen.
  b) Shoqeria Al Asfalt SHPK nuk ploteson kerkesen 2.3.2 per kualifikim lidhur me numrin e Nevojshem te punonjesve.
  c) Shoqeria Al Asfalt SHPK nuk ploteson kerkesen 2.3.4 per kualifikim lidhur me stafin drejtues.
  d) Shoqeria Al Asfalt SHPK nuk ploteson kerkesen 2.3.8 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe paisjeve, pasi nga mjetet e deklaruar vetem mjeti furce mekanike, skelerite dhe impainti i betonit jane te pa angazhuar. Te gjithe mjetet e tjere jane te angazhuar ne kontraten me objekt Rruga qender Gose – hekurudha - Gose e madhe, bashkia Rrogozhinë lidhur ndermjet shoqerise Al Asfalt SHPK dhe Fondit Shqiptar te Zhvillimit ne daten 23.08.2018.

  2. Operatori Ekonomik Curri SHPK :
  a) Nuk ploteson kerkesen 2.2.3 per kualifikim lidhur me detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, pasi nuk ka paraqitur mandat pagesat per shlyerjen e detyrimeve vendore ne Elbasan, Vau i Dejes, Vlore, Malesi e Madhe, Divjake, Shkoder, Korce, Bulqize, Kruje.
  b) Nuk ploteson kerkesen 2.3.7 per kualifikim lidhur me disponimin e pikave te nevojshme te licenses, pasi nuk disponon piken e kerkuar te licenses NS 15 D. Kjo shoqeri disponon piken e licenses NS 15 A e cila eshte e pamjaftueshme per volumin e puneve qe do te kryhen.
  c) Shoqeria Curri shpk nuk ka paraqitur grafikun e detajuar te punimeve duke parashikuar vleren e plote te punimeve pa tvsh per cdo muaj, sic eshte kerkuar ne shtojcen 13 te Dokumentave te Tenderit.

  3. Operatori Ekonomik Gjoka Konstruksion SHPK :
  a) Nuk ploteson kerkesen 2.3.4 per kualifikim lidhur me stafin e angazhuar ne objekt.
  b) Nuk ploteson kerkesen 2.3.8 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe paisjeve.
  c) Shoqeria Gjoka shpk nuk ka paraqitur grafikun e detajuar te punimeve duke parashikuar vleren e plote te punimeve pa tvsh per cdo muaj, sic eshte kerkuar ne shtojcen 13 te Dokumentave te Tenderit.

  4. Operatori Ekonomik Viante Konstruksion SHPK:
  a) Nuk ploteson kerkesen 2.2.1 per kualifikim lidhur me xhiron e realizuar ne tre vitet e fundit, pasi xhiro mesatare e deklaruar nga kjo shoqeri eshte 204.952.570 leke nga 283.251.000 leke qe duhet ta kete sipas kerkeses per kualifikim.

  5. Operatori Ekonomik GPG SHPK:
  a) Nuk ploteson kerkesen 2.3.7 per kualifikim lidhur me disponimin e pikave te nevojshme te licenses, Pasi nuk disponon piken e kerkuar te licenses NS 15 D. Kjo shoqeri disponon piken e licenses NS 15 A e cila eshte e pamjaftueshme per volumin e puneve qe do te kryhen.
  b) Shoqeria GPG SHPK nuk ka paraqitur grafikun e detajuar te punimeve duke parashikuar vleren e plote te punimeve pa tvsh per cdo muaj, sic eshte kerkuar ne shtojcen 13 te Dokumentave te Tenderit.

  6. Operatori Ekonomik Grand Konstruksion M SHPK:
  Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per kualifikim.

  7. Operatori Ekonomik Kajmaku SHPK:
  Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per kualifikim.
  8. Operatori Ekonomik Vellezerit Hysa SHPK:
  Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Për ketë procedurë prokurimi është shtyrë tre herë afati për dorëzimin e dokumentave, referim sipas shtojcave.
  Afati fillestar ka qënë në datën 16-07-2018.
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HASTOÇI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HASTOÇI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HASTOÇI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HASTOÇI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.24 - Dt.18-06-2018
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.39 - Dt.01-10-2018
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.40 - Dt.08-10-2018
  Shtojca Nr 1
  Shtojca Nr 2
  Shtojca Nr 3

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data