Open Procurement Albania

Sherbimi i mbikqyrjes se punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit.

Qarkun 12 Qarqet
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Shërbimi i mbikëqyrjes se punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit.

Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 60,650,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-02-2017
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues ZENIT – 06
INFRATECH
A & E ENGINEERING sh.p.k
TAULANT SHPK
CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA
InfraKonsult
ABKONS
GJEOKONSULT & CO
ERALD-G
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK - C.E.C GROUP -
 • ZENIT&CO - DERBI-E  -
 • A & E ENGINEERING SHPK - D& C PARTNERS - HE & SK 11 -
 • INFRATECH - G & K SHPK - Tirana New Supervisor - VLER-INVEST -
 • GJEOKONSULT - CO SHPK -
 • InfraKonsult - PALMA CONSTRUCION SHPK - ATELIER 4 - ANGERBA - BASHKIM MATA - DRICONS -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 03-04-2017
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 18 muaj
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Consulting & Management Albania SHPK (51%) dhe Klodioda SHPK (49%) për arsye se:
  a. Në marrëveshjen e bashkëpunimit lidhur ndërmjet dy shoqërive nuk janë përcaktuar punët konkrete që do të kryejë secila kompani
  b. Shoqëria Consulting & Management Albania SHPK nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me stafin e nevojshem, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për një inxhinier mjedisi.
  c. Shoqëria Consulting & Management Albania SHPK nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me shërbimet e ngjashme.
  d. Shoqëria Klodioda SHPK nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm.

  2. Abkons SHPK (45%), GR Albania SHPK (45%) dhe Sphaera SHPK (10%) për arsye se:
  a. Në objektin e shoqerise Abkons SHPK është parashikuar Mbikqyrje e zbatimit të punimeve për hidrocentralet e vegjël, të mesëm dhe të mëdhenj e jo për objekte të tjera. Nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm, pasi stafi kryesor i deklaruar nuk është i plotë.
  b. Abkons SHPK ka marrë persipër të kryejë mbikqyrje për punimet e mjedisit, por kjo shoqëri nuk është e licensuar për këtë shërbim pasi i mungon pika NP-12 e licensës.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr. 06 - Dt.13-02-2017
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.14 - Dt.10-04-2017
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data