Open Procurement Albania

Construction of road Gjorm Bridge – Brataj – Laskos Bridge in Selenica Region.
Ndërtimi i rrugës Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos në rajonin e Selenicës.

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Fondi Kuwaitian/ Fondi Saudit / Qeveria Shqiptare
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Rikonstruksioni i rrugës së Lumit të Vlorës
Pershkrim i Projektit Buxheti: 81.8 milionë USD
Kohëzgjatja: 2017 – 2022
Financues: Fondi Kuvajtian me 40.8 milionë USD, Fondi Saudit me 30 milionë USD dhe Qeveria Shqiptare me 11 milionë USD.
Shtrirja gjeografike: Qarku Vlorë, Lugina e Lumit të Vlorës, 3 bashki (Vlorë, Selenicë, Himarë);
Përfitues: 129 mijë
Objektivi i Projektit: Projekti parashikon ti japë zgjidhje të qëndrueshme infrastrukturës publike në zonën e Bregdetit të Jugut, specifikisht në zonën e Lumit të Vlorës, duke kontribuar në përmirësimin e kushteve të jetesës për banorët dhe ridimensionim e sektorit të turizmit si një nga shtyllat kryesore të ekonomisë lokale dhe rajonale. Projekti do të mundësojë lidhjen e dy rrugëve nacionale (SH4-SH8) dhe përfshin edhe një degëzim që mundëson lidhjen me qytetin e Vlorës.
Objekti i Tenderit Construction of road Gjorm Bridge – Brataj – Laskos Bridge in Selenica Region.
Ndërtimi i rrugës Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos në rajonin e Selenicës.
Nr. Reference RFB No: CWC/ICB/2017/2
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte
Sektori Infrastrukturë Rrugë
Nr. i Operatoreve Konkurues 19
Operatore Konkurues Strabag AG
Nurol
China State Construction Engrg.Corp.LTD
Limak Insaat Sa.
Todini Construzioni Generali
Electra Infrastructure
Tirrena Scavi
INC
Societa Italiana per Condotte D’acqua S.p.a.
Akkord – Cakiryapi
Mohamad Al Karafi & Sons
Trace - Avtomagistrali
Cooperativa Muratori & Cementisti
Sadeem Al Kuwait
Mapa Construction & Trade CO.INC
Vezzola
Combined Group Contracting
Company (K.S.C.)
Gener 2 – Ing. E. Montovani
Operator Ekonomik Kontraktues
 •  Dege e shoqerise se huaj "STRABAG AG -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2018
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH 3,530,554,264
  Kohezgjatja e Kontrates 2 vjet punime + 1vit garanci
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Ky tender eshte në proces vlerësimi, procedurat e tenderimit të donatorëve nuk lejojnë dhënien e informacionit për fondin limit.
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Njoftim për Shpallje Fituesi Tenderi Nderkombetar

  Dokument zyrtar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit: "Kthim përgjigje të kërkesës për informim".

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data