Open Procurement Albania

Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in Albania – Lot 2.
Rindërtimi i sistemeve të furnizimit me ujë në zonat rurale në Shqipëri - Lot 2.

Qarkun Diber-Kukes-Lezhe
Kredia Nr BMZ ID 2011 66 370; 2020 61 133
Burimi i Kredise/Financuar nga Banka Gjermane për Zhvillim (KfW)
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Projekti i Furnizimit me Ujë të Zonave Rurale (FUZR) III, vijim i FUZR I & II.
Pershkrim i Projektit Furnizimi me Ujë i Zonave Rurale është një Program i bashkëfinancuar nga Qeveria Shqiptare, Banka Gjermane për Zhvillim, KfW, dhe Bashkimi Europian. Që nga fillimi i këtij bashkëpunimi ekonomik dhe deri më sot Qeveria Federale Gjermane ka dhënë një mbështetje që kap një vlerë prej më shumë se 1 miliard euro.
Objektivi: Përmirësimi i kushteve të jetesës së banorëve në zonat rurale dhe mbështetja e zhvillimit ekonomik të këtyre zonave nëpërmjet përmirësimit të furnizimit me ujë të pijshëm të këtyre zonave.
Përfituesit: 75,000 banorë
Financuesit: : 39.97 Milionë Euro
Banka Gjermane për Zhvillim (KfW) me 25.5 milionë euro, Bashkimi Europian përmes IPA 2013 me 9.8 milionë Euro si dhe Qeveria Shqiptare me 4 milionë Euro. Gjithashtu për zbatimin e këtij Programi është siguruar një financim nga WBIF në shumën 670,000 euro, e cila do të përdoret për hartimin e fizibiliteteve sociale dhe teknike në kuadër të FUZR III.
Shtrirja Gjeografike: Ky program do të ketë shtrirje në zonat rurale në të gjithë vendin.
Kohëzgjatja: Programi ka filluar në fillim të vitit 2015 dhe do të zgjasë 5 vjet deri në vitin 2019.
Komponentet kryesore të programit të ujësjellësave rural-III
1. Përgatitja e Studimit të Fizibilitetit mbështetur mbi nevojat e përfituesve
2. Projektimi i skemave të ujit sipas standardeve Europiane
3. Ndërtimi i infrastrukturës së ujësjellësit si dhe masat emergjente për kanalizimin e ujrave të zeza;
4. Trajnimi i stafit teknik dhe personelit financiar për funksionimin dhe mirëmbajtjen e ujësjellësit;
5. Monitorimi i aktiviteteve të funksionimit dhe të mirëmbajtjes dy vjet mbas përfundimit të punimeve
Objekti i Tenderit Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in Albania – Lot 2.
Rindërtimi i sistemeve të furnizimit me ujë në zonat rurale në Shqipëri - Lot 2.

Scope of Contract:
Construction/Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in the Municipalities of Diber, Klos, Tropoje, Lezhe and Mat.
Nr. Reference RWSP-WS-ICB-2018-2
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte
Sektori Infrastrukturë Ujësjellës Kanalizime
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Alkelik Group
Ludwig Pfeiffer
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AKELIK GROUP dega ne Shqiperi -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10,249,187.69 Euro
  Data e shpalljes se fituesit 28-01-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Njoftim për Shpallje Fituesi Tenderi Nderkombetar

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data