Open Procurement Albania

Ndertim i ures se Zeze dhe mbrojtje nga permbytjet te qytetit Fushe Kruje.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Durrës
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndertim i ures se Zeze dhe mbrojtje nga permbytjet te qytetit Fushe Kruje.

Fondi limit: 384.683.580 (treqind e tetëdhjetë e katër milion e gjashtëqind e tetëdhjetë e tre mijë e pesëqind e tetëdhjetë) lekë pa tvsh.
Fondi i akorduar për vitin 2018 është 76.837.887 lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2019.
Nr. Reference REF-96102-11-27-2018
Kodi CPV
45000000-7 Construction work.
Vlera / Fondi Limit 384,683,580
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 05-12-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 05-12-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 04-01-2019
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues DELTA LAVORI SPA & COMPANY RIVIERA 2008 SHPK & AGRI CONSTRUKSION SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
BAMI SHPK
GJOKA KONSTRUKSION SHPK
4AM SHPK
LALA SHPK & SHANSI INVEST SHPK
CURRI SHPK
KEVIN CONSTRUKSION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BAMI  -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 368,248,045
  Data e shpalljes se fituesit 06-02-2019
  Data e lidhjes se kontrates 11-02-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 441,897,654
  Kohezgjatja e Kontrates 14 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Afatet e ankimimit kane perfunduar dhe per proceduren nuk jane paraqitur ankesa.
  Jane skualifikuar:

  1. Shoqeria Vellezerit Hysa shpk pasi:
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.3 per kualifikim lidhur me deklarimin e mosangazhimit te stafit pasi ne deklarate nuk shprehet se punonjesit jane te pa angazhuar ne pune te tjera ne proces, por do te jene te pa angazhuar . Duke qene se nga tabela e puneve qe kjo shoqeri ka deklaruar se ka ne proces rezulton se ka ne proces kater pune me vlera te konsiderueshme, rezulton se stafi i kesaj shoqerie eshte i angazhuar dhe nuk ploteson kerkesen per kualifikim.
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.10 per kualifikim lidhur me deklarimin e mosangazhimit te mjeteve dhe paisjeve pasi ne deklarate nuk shprehet se mjetet jane te pa angazhuar ne pune te tjera ne proces, por do te jene te pa angazhuar . Duke qene se nga tabela e puneve qe kjo shoqeri ka deklaruar se ka ne proces rezulton se ka ne proces kater pune me vlera te konsiderueshme, rezulton se mjetet e kesaj shoqerie jane te angazhuara dhe, ne kete menyre, nuk ploteson kerkesen per kualifikim.

  2. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Lala shpk (42.09%) dhe Shansi Invest shpk (57.91%) :
  • Shoqeria Shansi Invest shpk nuk ploteson kerkesen 2.3.4 per kualifikim lidhur me stafin pasi ka marre persiper punime ne strukturat e betonit te ures dhe nuk ka te punesuar ing ndertimi me profilin struktura, sic kerkohet ne kerkesat per kualifikim.

  3. Shoqeria Kevin Construksion shpk :
  Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per kualifikim.

  4. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike "Delta Lavori" Spa (66,87%) & "Company Riviera 2008" Shpk (17,37%) & "Agri Construksion" Shpk (15,75%):
  Nuk paraqiti argumentime per oferten anomalisht te ulet te paraqitur ne tender.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BAMI  viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BAMI  viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BAMI  viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BAMI  viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.49 - Dt.11-12-2018
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.06 - Dt.11-02-2019
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.07 - Dt.18-02-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data