Open Procurement Albania

Rikonstruksion /rikualifikimi urban pranë Qendrës së qytetit Vlorë Zona B drejtim rrugës Justin Godart.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Qeveria Shqiptare
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Investimet Prioritare me Impakt në Zhvillimin dhe Promovimin e Turizmit.
Pershkrim i Projektit Buxheti: 7.2 miliardë Lekë Kohëzgjatja: 2018-2020
Financues: Qeveria Shqiptare
Shtrirja gjeografike: Në 10 Qarqet e Shqipërisë, 16 bashki
Përfitues: 400 mijë banorë
Objektivi: Përmirësimi i kushteve të jetesës të banorëve në të gjithë vendin, rritja e aksesit në shëbimet bazë, promovimi i turizmit dhe nxitja e sektorit bujqësor, përmes financimit të projekteve me ndikim rajonal.
Objekti i Tenderit Rikonstruksion /rikualifikimi urban pranë Qendrës së qytetit Vlorë Zona B drejtim rrugës Justin Godart.
Fondi i akorduar për vitin 2018 është 37.239.438 lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2019.
Nr. Reference REF-76089-06-23-2018
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 157,222,127
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-06-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 25-06-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 07-08-2018
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues BE IS SHPK & MANE S SHPK
LEON KONSTRUKSION SHPK & ITE GROUP SHPK
R&T SHPK
ALBSTAR SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB-STAR -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 149,688,322
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2018
  Data e lidhjes se kontrates 25-09-2018
  Vlera e Kontrates me TVSH 179,625,986
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Për procedurën,ne datën 06.09.2018 paraqiti ankese shoqëria Be Is SHPK.
  Ankesës ju kthye përgjigje ne datën 07.09.2018 duke mos e pranuar atë.
  Ankime ne KPP nuk ka patur.

  Janë s’kualifikuar:
  1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Be Is SHPK & Mane/S SHPK :
  a. Shoqëria Be Is shpk nuk plotëson kërkesën për disponimin e liçenses për shoqërinë për zbatim ne restaurimin dhe rikualifikimin e qendrave historike, ne përputhje me kërkesën e paraqitur ne kërkesat e veçanta te kualifikimit.
  b. Shoqëria Be Is shpk nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me stafin drejtues te Shoqërisë.

  2. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Leon Konstruksion SHPK & ITE Group SHPK :
  a. Shoqëria ITE Group shpk nuk plotëson kërkesën për disponimin e liçenses për shoqërinë për zbatim ne restaurimin dhe rikualifikimin e qendrave historike, ne përputhje me kërkesën e paraqitur ne kërkesat e veçanta te kualifikimit .

  3. Operatori Ekonomik R&T SHPK :
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me stafin drejtues te shoqërisë.
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.3.8 për kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe pajisjeve.

  4. Operatori Ekonomik Vellezerit Hysa SHPK :
  a. Nuk ka paraqitur ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Për ketë procedurë prokurimi është shtyrë dy herë afati për dorëzimin e dokumentave, referim sipas shtojcave.
  Afati fillestar ka qënë në datën 25.07.2018 .
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.26 - Dt.02-07-2018
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.39 - Dt.01-10-2018
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.40 - Dt.08-10-2018
  Shtojca Nr 1
  Shtojca Nr 2

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data