Open Procurement Albania

Mbikqyrje punimesh për sistemimin anesor te Perroit te Madh, Qender Voskop (Marrëveshje Kuadër ).

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Korçë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Kjo kontratë me palë Fondin Shqiptar të Zhvillimit ( Autoritet Prokurues) dhe me Operatorin ekonomik Taulant me Objekt: Mbikëqyrje punimesh për sistemimin anësor të Përroit të Madh, Qendër Voskop . eshte lidhur në datë 10-11-2015.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 305,290
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-10-2015
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues TOWER
ZENIT – 06
TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING & Erald - G & Ecuala
TAULANT
VLER INVEST & Infratech
STUDIO ARCHIMED & Klodioda
M.A.K Studio
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 269,727
  Data e shpalljes se fituesit 06-11-2015
  Data e lidhjes se kontrates 10-11-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 323,672
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm me arsyet përkatëse:

  1. Tower SHPK për arsye se:
  a. Shoqëria Tower SHPK nuk plotëson piken 1.3.2 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim pasi ing ndërtimi Feti Gjici, ing elektrik Gjergji Kulla dhe ing. Gjeodet Sinan Koce nuk janë të regjistruar në muajin mars.

  2. Zenit 06 SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm.

  3. Transport Highway Consulting SHPK & Erald - G SHPK & Ecuala SHPK për arsye se:
  a. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive është krijuar bazuar në Kontratën e Bashkëpunimit nr. 9180 Rep dhe 1912 Kol, të datës 08.10.2015, sipas se cilës shoqëria Transport Highway Consulting SHPK do të kryeje 50% të shërbimeve, shoqëria Erald G SHPK do të kryeje 30 % të shërbimeve ndërsa shoqëria Ecuala SHPK do të kryeje 20% të shërbimeve. Në kontrate nuk janë parashikuar shërbimet konkrete qe do të kryeje secila shoqëri dhe, në këtë mënyre, komisioni e ka të pamundur të gjykoje për plotësimin e kërkesave për kualifikim.
  b. Shoqëria Transport Highway Consulting SHPK nuk disponon pikat e liçenses N.P – 11. Ndërtime për N/stacionet, kabinat e transformatorëve linja e TN e të mesëm dhe shpërndarjen e energjisë , N.P – 12. Punime të inxhinierisë së mjedisit dhe N.S – 18. Punime topogjeodezike . Në këtë mënyre ajo nuk mund të kryeje punime mbikëqyrje për këto pika.
  c. Shoqëria Transport Highway Consulting SHPK nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm.
  d. Shoqëria Erald - G SHPK nuk plotëson kërkesën e veçante të kualifikimit lidhur me aktivitetin e qëndrueshëm në tre vitet e fundit, pasi nuk ka paraqitur bilancet në përputhje me kërkesën. Shoqëria Erald - G SHPK nuk plotëson kërkesën e veçante të kualifikimit lidhur me xhiron e realizuar në tre vitet e fundit, pasi nuk ka paraqitur vërtetim të lëshuar nga dega e Tatim Taksave ku ushtron aktivitetin Operatori Ekonomik mbi xhiron vjetore të shoqërisë për tre vitet e fundit.
  e. Shoqëria Ecuala SHPK nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm .
  f. Shoqëria Ecuala SHPK nuk disponon pikat e liçenses N.P – 11. Ndërtime për N/stacionet, kabinat e transformatorëve linja e TN e të mesëm dhe shpërndarjen e energjisë , N.P – 12. Punime të inxhinierisë së mjedisit dhe N.S – 18. Punime topogjeodezike . Në këtë mënyre ajo nuk mund të kryeje punime mbikëqyrje për këto pika.

  4. Vler Invest SHPK dhe Infratech SHPK për arsye se:
  a. Shoqëria Vler Invest SHPK nuk plotëson kërkesën e përgjithshme për kualifikim lidhur me pagesën e tatimeve dhe sigurimeve shoqërore, pasi nuk ka paraqitur vërtetimin e kërkuar lëshuar nga administrata tatimore.
  b. Shoqëria Vler Invest SHPK nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm.
  c. Shoqëria Vler Invest SHPK nuk plotëson kërkesën për realizimin e shërbimeve të ngjashme, pasi për kontratat e paraqitura nuk ka paraqitur faturat tatimore në përputhje me kërkesën.
  d. Shoqëria Infratech SHPK nuk plotëson kërkesën për realizimin e shërbimeve të ngjashme, pasi për kontratat e paraqitura nuk ka paraqitur faturat tatimore në përputhje me kërkesën.

  5. Studio Archimed SHPK dhe Klodioda SHPK për arsye se:
  a. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive është krijuar bazuar në Kontratën e Bashkëpunimit nr. 1093 Rep dhe 192 Kol, të datës 08.10.2015, sipas se cilës shoqëria Studio Archimed SHPK do të kryeje 60% të shërbimeve, ndërsa shoqëria Klodioda SHPK do të kryeje 40 % të shërbimeve. Në kontrate nuk janë parashikuar shërbimet konkrete qe do të kryeje secila shoqëri dhe, në këtë mënyre, komisioni e ka të pamundur të gjykoje për plotësimin e kërkesave për kualifikim.
  b. Shoqëria Studio Archimed SHPK nuk disponon pikat e liçenses N.S – 18. Punime topogjeodezike , N.P – 12. Punime të inxhinierisë së mjedisit dhe N.P – 5. Punime nëntokësore, ura e vepra arti . Në këtë mënyre ajo nuk mund të kryeje punime mbikëqyrje për këto pika.
  c. Shoqëria Studio Archimed SHPK nuk plotëson kërkesën për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.37 - Dt.21-09-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.45 - Dt.16-11-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.45 - Dt.16-11-2015

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data