Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i rrugës Agim – Babunje, Bashkia Divjakë.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i rrugës Agim – Babunje, Bashkia Divjakë.
Fondi i akorduar për vitin 2018 është 31,418,094 lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2019.
Nr. Reference REF-75000-06-15-2018
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 155,489,410
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-06-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 18-06-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 19-07-2018
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 21
Operatore Konkurues COMPANY RIVIERA 2008 SHPK
MELA SHPK & ALBSHPRESA SHPK
AGBES CONSTRUKSION SHPK
SHKELQIMI 07 SHPK
BIBA X SHPK & SHANSI INVEST SHPK
XH&M SHPK & BEQIRI SHPK
GPG COMPANY SHPK
K AAV SHPK
AL ASFALT SHPK
B93II SHPK & B93 SHPK
GLAVENICA SHPK & RIVIERA SHPK
CAUSHI SHPK
STERKAJ SHPK
KUPA SHPK & LIQENI VII SHPK
BAJRAMI N SHPK
RSM COMPANY SHPK & XHAST SHPK
BE IS SHPK
BAMI SHPK
TT BETON & ZDRAVO SHPK
VICTORIA INVEST SHPK
GJOKA KONSTRUKSION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB SHPRESA -
 • MELA SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 95,000,000
  Data e shpalljes se fituesit 20-11-2018
  Data e lidhjes se kontrates 22-11-2018
  Vlera e Kontrates me TVSH 114,000,000
  Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  • Operatori Ekonomik Company Riviera 2008 shpk paraqiti ankim ne daten 03.08.2018.
  Pergjigja u kthye ne daten 08.08.2018.
  • Bashkimi i operatoreve ekonomike Mela shpk & Albshpresa shpk paraqiti ankim ne daten 14.08.2018.
  Pergjigja u kthye ne daten 21.08.2018.
  • Operatori Ekonomik Company Riviera 2008 shpk paraqiti ankim ne daten 24.08.2018.
  Pergjigja u kthye ne daten 24.08.2018.
  • Ne daten 03.09.2018 shoqeria Company Riviera 2008 shpk paraqiti ankese ne Komisionin e Prokurimit Publik.
  Ne daten 19.11.2018, me vendimin Nr. 786/2018, Komisioni i Prokurimit Publik ka vendosur te mos pranoje ankimin e shoqerise Company Riviera 2008 shpk.

  Jane skualifikuar:
  1. Operatori Ekonomik Company Riviera 2008 shpk pasi:
  Ka paraqitur oferte anomalisht te ulet dhe nuk ka arritur ta argumentoje ate.

  2. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Xh&M shpk (55%) dhe Beqiri shpk (45%) pasi:
  • Shoqeria Xh&M shpk nuk ploteson kerkesen 2.2.3 per kualifikim lidhur me detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion per shlyerjen e detyrimeve vendore per vitin 2017.
  • Shoqeria Xh&M shpk nuk ploteson kerkesen 2.3.2 lidhur me numrin e nevojshem te punonjesve, pasi sipas perqindjes se punes qe ka marre persiper ne marreveshjen e bashkepunimit duhet te kete 45 punonjes, nderkohe qe ka me pak se 34.

  3. Operatori Ekonomik K-AAV shpk pasi:
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.8 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe paisjeve pasi, referuar deklaratës mbi disponueshmërinë e mjeteve sipas Shtojcës 10, nuk ka asnje ekskavator me zinxhire, ekskavatore me goma, eskavator me krah te gjate mbi 18 m, etj.
  • Nuk ploteson kerkesen 2.2.1 per kualifikim lidhur me xhiron e realizuar ne tre vitet e fundit, pasi xhiron mesatare e ka 4.442.030 leke, shume me e ulet se xhiro e kerkuar prej 62.195.764 lekesh.
  4. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike B 93II shpk (16%) dhe B 93 shpk (84%) pasi: •Shoqeria B 93II shpk nuk ploteson kerkesen 2.3.4 per kualifikim lidhur me punesimin e inxhiniereve, pasi ka marre persiper punime per kanalizimet e ujrave te shiut, dhe nuk ka inxhinier hidroteknik.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Vendim i Komisionit te Prokurimit Publik (KPP
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.47 - Dt.26-11-2018
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.47 - Dt.26-11-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data