Open Procurement Albania

Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlore-Gjirokaster
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4.

Objekti kontrates përfshin këto projekte;
Rikonstruksioni i rruges Salari - Dukaj ( Loti II & III) ,
Rikonstruksioni i rrugeve te brendshme te kalase Ali Pashe Tepelena, Sheshit Selam Musai, dhe hapesirave perreth kalase , Rikonstruksion I Rruges Borsh - Kala e Borshit ,
Rehabilitim i unazes Ekonomike te bashkise Konispol, Loti I II (Shkalle - Vrine) .
Nr. Reference REF-33634-08-15-2019
Kodi CPV
45210000-2 - Punime ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 618,371,666
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-09-2019
Sektori Turizëm
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues Ed Construksion sh.p.k & GPG Company sh.p.k, , & Shendelli sh.p.k, & Edil Al-IT
2T sh.p.k, & BE-IS sh.p.k, & Ergi sh.p.k & Vëllezërit Hysa sh.p.k
Eral Konstruksion sh.p.k. & 4-AM sh.p.k.
Company Riviera 2008 sh.p.k & Pepa Group sh.p.k. & Junik sh.p.k
Curri sh.p.k & Alba Construksion sh.p.k
Shansi Invest sh.p.k & Everest sh.p.k & Jody Company sh.p.k , K.A.E.XH. sh.p.k
Alb Building sh.p.k., & Ad-Star
Alko Impex General Contrucion sh.p.k & Vega sh.p.k & Arkon Studio sh.p.k & Sireta 2F sh.p.k
Gjikuria sh.p.k.
Salillari sh.p.k.
Fusha sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 T SHPK -
 • ERGI SHPK -
 • VELLEZERIT HYSA -
 • Be-Is SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 421,287,294
  Data e shpalljes se fituesit 11-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates 22-10-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 505,544,752
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skaulifikuar:

  1. Ed Construksion sh.p.k & GPG Company sh.p.k, , & Shendelli sh.p.k, & Edil Al-IT:
  Nuk ploteson kriterin e pergjithshem per kualifikim mbi dorezimin e Marrëveshjes se noterizuar sipas së cilës bashkimi i operatorëve ekonomikë është krijuar zyrtarisht.
  Operatori ekonomik në bashkim, Edil Al-It sh.p.k, nuk plotëson kriterin e vecante në pikën 2.3.1, mbi përvojën e suksesshme në realizimin e punëve të ngjashme, kjo pasi kontrata e paraqitur Rikonstruksioni i ndërtesave në HEC Koman dhe rehabilitimi i ambjenteve të brendshme të zyrave ekzituese tek ndertesa e centralit , nuk mund të konsiderohet si punim i ngjashëm.

  2. Eral Konstruksion sh.p.k. & 4-AM sh.p.k. : Operatori ekonomik lider ne bashkim, 4-AM nuk plotëson kriterin e vecante në pikën 2.3.1, mbi përvojën e suksesshme në realizimin e punëve të ngjashme , pasi nuk ka paraqitur punime te ngjashme ne vleren e kerkuar.

  3. Company Riviera 2008 sh.p.k & Pepa Group , sh.p.k. & Junik sh.p.k:
  Operatori ekonomik ne bashkim, Junik sh.p.k kriterin e vecante në pikën 2.3.1, mbi përvojën e suksesshme në realizimin e punëve të ngjashme , pasi nuk ka paraqitur asnje punim te ngjashme.

  4. Shansi Invest sh.p.k & Everest sh.p.k & Jody Company sh.p.k , K.A.E.XH. sh.p.k :
  Operatori ekonomik ne bashkim Everest , nuk plotëson kriterin e vecante në pikën 2.3.1, mbi përvojën e suksesshme në realizimin e punëve të ngjashme, pasi nuk ka paraqitur punime te ngjashme ne vleren e kerkuar. Kontratat e tjera te paraqitura jane me punime ne linja elektrike, kabina elektrike, te cilat nuk mund te merren ne konsiderate si kontrata te ngjashme.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Be-Is SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Be-Is SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Be-Is SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Be-Is SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Specifikime Teknike
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.44 - Dt.04-11-2019
  Raport i Projektit

  SPECIFIKIME TEKNIKE - Rehabilitim Unaza Ekonomike Konispol "(SHKALLE ‐ VRINE)”

  RAPORT TEKNIK - Rehabilitim Unaza Ekonomike Konispol

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data