Open Procurement Albania

Përmirësimi i aksesit në zonat me aktivitet të lartë bujqësor të Myzeqesë.

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Përmirësimi i aksesit në zonat me aktivitet të lartë bujqësor të Myzeqesë.

Objekti i kontrates përfshin këto projekte;
Rikonstruksioni i rrugeve qe lidhin fshatrat Kallm i Vogel - Imesht - Verri- Bubullime - Ura Beline, Nj.A Libofshe, Fier , Rikonstruksioni i rrugeve te rajonit te Sotallareve ,
Rikonstruksioni I Unazes Bujqesore te Myzeqese, rreth rrotullimi Imsht-Ngurrez, Fier i ri, Kashtbardhe, Qerret Kadiaj Saver, Paketa II dhe ndertimi I rruges se aksesit per Qendren e Grumbullimit te frutave .
Nr. Reference REF-33622-08-15-2019
Kodi CPV
45210000-2 - Punime ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 574,733,505
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-09-2019
Sektori Zhvillim Komuniteti
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues Agbes Construksion SHPK & Kola Invest SHPK & Alb Shpresa SHPK & Mela SHPK & Europa SHPK
Ed Construksion SHPK & GPG” Company SHPK & Shendelli SHPK
Company Riviera 2008 SHPK & Pepa Group SHPK & Junik SHPK
Vëllezërit Hysa SHPK & BE-IS SHPK & 2T SHPK & ERGI SHPK
Salillari SHPK
Shansi Invest SHPK & Everest SHPK & Jody Company SHPK
4-AM SHPK & Bonus SHPK
Gener 2 SHPK
Alko Impex General Contrucion SHPK & Vega SHPK & Arkon Studio SHPK & Sireta 2F SHPK
Curri SHPK & "Alba Construksion SHPK
Fusha SHPK
Shkëlqimi 07 SHPK & S.M.O. Union SHPK & Grand Konstruksion SHPK & Fled SHPK & Blerimi SHPK
Geci SHPK & Florida SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Europa -
 • ALB SHPRESA -
 • AGBES CONSTRUKSION -
 • MELA SHPK -
 • KOLA INVEST  -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 312,014,816
  Data e shpalljes se fituesit 29-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates 31-10-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 374,417,779
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit:

  1. Të s’kualifikojë operatorin ekonomik BOE: “Ed Construksion” sh.p.k K616250011 & “GPG” Company sh.p.k, J64324443V, & “Shendelli” sh.p.k, K07924803N, pasi Operatori ekonomik eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren me objekt: Rivitalizimi urban i zonave me potencial te larte turistik ne Rajonin 3 dhe 4 dhe nuk plotëson në këtë procedurë në mënyrë kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj

  2. Të s’kualifikojë operatorin ekonomik BOE: “Vëllezërit Hysa” sh.p.k K12911201C & “BE-IS” sh.p.k K71412003A, & 2T” sh.p.k, K01731001M & “ERGI” sh.p.k K02727229P, pasi Operatori Ekonomik eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren me objekt: Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4 dhe nuk plotëson në këtë procedurë në mënyrë kumulative (shumatore) makineritë, numrin e punonjësve, stafin teknik, etj.

  3. Të s’kualifikojë operatorin ekonomik BOE: “Shansi Invest ” sh.p.k J61924002T & “Everest” sh.p.k J78311921L & “Jody Company” sh.p.k J94824803M, pasi Operatori ekonomik në bashkim “Everest”, nuk plotëson kriterin e vecante në pikën 2.3.1, mbi përvojën e suksesshme në realizimin e punëve të ngjashme, pasi nuk ka paraqitur punime të ngjashme në vlerën e kërkuar. Kontratat e tjera të paraqitura janë me punime në linja elektrike, kabina elektrike, te cilat nuk mund te merren ne kosiderate si kontrata te ngjashme.

  4. Të s’kualifikojë operatorin ekonomik BOE: “4 A-M” sh.p.k, K92005016L & Bonus“ sh.p.k, K72412009E, pasi Operatori ekonomik eshte kualifikuar në vend të parë në procedurën me objekt: “Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore”, dhe nuk ploteson në këtë procedurë në menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOLA INVEST  viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOLA INVEST  viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOLA INVEST  viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOLA INVEST  viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Specifikime Teknike
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.45 - Dt.11-11-2019
  RELACION-TEKNIK -RIKONSTRUKSION I RRUGES KALLMI I VOGEL FIER DERI IMESH LUSHNJE (LOTI I )

  PROJEKT ZBATIMI


  SPECIFIKIMET TEKNIKE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data