Open Procurement Albania

Construction/Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in Albania – Lot 3 in the Municipalities of Vlore, Himare, Lushnje and Ura Vajgurore.
Ndërtimi / Rindërtimi i Sistemeve të Ujësjellësit në Zonat Rurale të Shqipërise - Loti 3 në Bashkitë Vlorë, Himare, Lushnje dhe Ura Vajgurore.

Qarkun Vlore-Fier-Berat
Kredia Nr BMZ ID 2011 66 370; 2020 61 133
Burimi i Kredise/Financuar nga Banka Gjermane për Zhvillim (KfW)
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Projekti i Furnizimit me Ujë të Zonave Rurale (FUZR) III, vijim i FUZR I & II.
Pershkrim i Projektit Furnizimi me Ujë i Zonave Rurale është një Program i bashkëfinancuar nga Qeveria Shqiptare, Banka Gjermane për Zhvillim, KfW, dhe Bashkimi Europian. Që nga fillimi i këtij bashkëpunimi ekonomik dhe deri më sot Qeveria Federale Gjermane ka dhënë një mbështetje që kap një vlerë prej më shumë se 1 miliard euro.
Objektivi: Përmirësimi i kushteve të jetesës së banorëve në zonat rurale dhe mbështetja e zhvillimit ekonomik të këtyre zonave nëpërmjet përmirësimit të furnizimit me ujë të pijshëm të këtyre zonave.
Përfituesit: 75,000 banorë
Financuesit: : 39.97 Milionë Euro
Banka Gjermane për Zhvillim (KfW) me 25.5 milionë euro, Bashkimi Europian përmes IPA 2013 me 9.8 milionë Euro si dhe Qeveria Shqiptare me 4 milionë Euro. Gjithashtu për zbatimin e këtij Programi është siguruar një financim nga WBIF në shumën 670,000 euro, e cila do të përdoret për hartimin e fizibiliteteve sociale dhe teknike në kuadër të FUZR III.
Shtrirja Gjeografike: Ky program do të ketë shtrirje në zonat rurale në të gjithë vendin.
Kohëzgjatja: Programi ka filluar në fillim të vitit 2015 dhe do të zgjasë 5 vjet deri në vitin 2019.
Komponentet kryesore të programit të ujësjellësave rural-III
1. Përgatitja e Studimit të Fizibilitetit mbështetur mbi nevojat e përfituesve
2. Projektimi i skemave të ujit sipas standardeve Europiane
3. Ndërtimi i infrastrukturës së ujësjellësit si dhe masat emergjente për kanalizimin e ujrave të zeza;
4. Trajnimi i stafit teknik dhe personelit financiar për funksionimin dhe mirëmbajtjen e ujësjellësit;
5. Monitorimi i aktiviteteve të funksionimit dhe të mirëmbajtjes dy vjet mbas përfundimit të punimeve
Objekti i Tenderit Construction/Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in Albania – Lot 3 in the Municipalities of Vlore, Himare, Lushnje and Ura Vajgurore.
Ndërtimi / Rindërtimi i Sistemeve të Ujësjellësit në Zonat Rurale të Shqipërise - Loti 3 në Bashkitë Vlorë, Himare, Lushnje dhe Ura Vajgurore.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 22-02-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-04-2019
Sektori Infrastrukturë Ujësjellës Kanalizime
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime The tendering procedure is International Competitive Bidding to all eligible Tenderers as defined in the KfW Procurement Guidelines.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Njoftim për Shpallje Tenderi Nderkombetar

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data