Open Procurement Albania

Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun 12 Qarqet
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit. Per vitin 2019 fondi ne dispozicion eshte ne vleren 75,000,000 leke pa tvsh. Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-34577-08-29-2019
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 375,000,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 30-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 30-09-2019
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 2T & Be-IS & Varaku
Arifaj & Denis 05
Alba Konstruksion & "Curri
JV Company Riviera 2008 & Kacdedja & Pepa Group
Salillari
Bami
Alko Impex General Contrucion & Vega & Arkon Studio
Fusha
Geci
Vellezerit Hysa
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBA KONSTRUKSION -
 • CURRI SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 249,389,616
  Data e shpalljes se fituesit 16-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 20 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, 2T sh.p.k, & Be-IS & Varaku :
  Pasi operatoret ekonomike anetare te BOE, jane kualifikuar ne vend te pare ne proceduren Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4 , dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj.

  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, Arifaj sh.p.k & Denis 05 sh.p.k, :
  Pasi operatoret ekonomike anetare te BOE janë kualifikuar ne vend te pare ne proceduren Permiresimi i infrastruktures rrugore ne zonat turistike te rajonit qendror dhe lehtesimi i trafikut ne zonat urbane te etj dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj.

  3. Operatori Ekonomik Vellezerit Hysa sh.p.k. :
  Pasi Operatori ekonomik eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren "Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në zonat turistike te rajonit qendror dhe lehtesimi i trafikut ne zonat urbane te tij", dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBA KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBA KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBA KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBA KONSTRUKSION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-34577-08-29-2019
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.35 - Dt.02-09-2019
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data