Open Procurement Albania

Loti III - Mbikqyrja e punimeve ““Rikonstruksion rruge Unaza Lumalas - Melçan – Porodinë, Bashkia Korçë”

Qarkun Korce
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti III - Mbikqyrja e punimeve ““Rikonstruksion rruge Unaza Lumalas - Melçan – Porodinë, Bashkia Korçë”
Nr. Reference REF-40878-10-24-2019
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit 768,188
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-10-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 25-10-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 05-11-2019
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues KKG Project sh.p.k & GR Albania sh.p.k.
HE&SK 11 sh.p.k & Arena MK sh.p.k.
Instituti Dekliada-Alb sh.p.k.
aulant sh.p.k & Tirana New Supervision sh.p.k.
Arabel Studio sh.p.k & HMK - Consulting sh.p.k.
Archispace sh.p.k & I T M sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARABEL - STUDIO -
 • HMK Consulting SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 690,000
  Data e shpalljes se fituesit 16-12-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Operatori Ekonomik: “Studio Services K-SA” sh.p.k, ka paraqitur ankimin datë 28.10.2019 per dokumentat e tenderit. I është kthyer përgjigje me shkresë nr.1560/1 Prot., datë 30.10.2019. Nuk ka pas ankesa te tjera.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “KKG Project” sh.p.k. L41915003F & “GR Albania” sh.p.k.. L01509004N, pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur Autoriteti Kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, ”HE&SK 11” sh.p.k. L19008502B & “Arena MK” sh.p.k. L67619807Q, pasi vlera e ofertës nuk rezulton të jetë ndërmjet tarifës minimale dhe maksiomale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  3. Operatori Ekonomikë, “Instituti Dekliada-Alb”, K71606006A, pasi vlera e ofertës nuk rezulton të jetë ndërmjet tarifës minimale dhe maksiomale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  4. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Taulant” sh.p.k., K61617040L & Tirana New Supervision” sh.p.k., L21311040P pasi eshte shpallur fitues ne proceduren e prokurimit “Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i rrugës së re përgjatë lumit Osumit si dhe ndërhyrje përmirësuese në bypassin e rrugës Antipatrea dhe rehabilitimi i rrugës lidhëse ndërmjet rrugës Shëtitorja Osumi dhe rrugës Antipatrea, Bashkia Berat” duke mos plotesuar kriterin kumulativ në staf dhe licenca.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data