Open Procurement Albania

Rishikim i projektit ekzistues për rikonstruksionin e segmentit rrugor Perlat – Kurbnesh – Krej Lurë dhe Projektim për rikonstruksionin e segmentit rrugor Krej Lurë – Fushë Lurë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Lezhe-Diber
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rishikim i projektit ekzistues për rikonstruksionin e segmentit rrugor Perlat – Kurbnesh – Krej Lurë dhe Projektim për rikonstruksionin e segmentit rrugor Krej Lurë – Fushë Lurë
Nr. Reference REF-51926-02-27-2020
Kodi CPV
22114311-5 - Projekte,
Vlera / Fondi Limit 19,597,915
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-02-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-02-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 17-03-2020
Sektori Projektim Teknik
Nr. i Operatoreve Konkurues 19
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë :

1. 47 EK 79 & Iliada P.K.S sh.p.k & ITM sh.p.k
2. A & E Engineering sh.p.k & M.A.K Studio sh.p.k.
3. Ave Consulting sh.p.k. & Taulant sh.p.k..
4. Arabel Studio sh.p.k & HMK Consulting sh.p.k.
5. C.E.C Group sh.p.k
6. Civili Cons sh.p.k & Archispace sh.p.k. 7. Dea-N Consulting Studio sh.p.k & VIANTE Konstruksion sh.p.k.
8. Derbi –E sh.p.k. & Zenit & Co sh.p.k..
9. Gjeokonsult & CO sh.p.k.
10. HE & SK 11 sh.p.k & MCE sh.p.k..
11. Infra-Plan sh.p.k & Albegis & CO sh.p.k..
12. InfraKonsultsh.p.k & Angerba sh.p.k..
13. Infratech sh.p.k & Arkimade sh.p.k.
14. Instituti Dekliada – Alb sh.p.k.
15. Klodioda sh.p.k & Sphaera sh.p.k.
16. Net Group sh.p.k & Abkons sh.p.k.
17. Seed Consulting sh.p.k. & Atelier 4 sh.p.k.
18. Erald - G sh.p.k & Transport Highway consulting sh.p.k
19. Arkonstudio sh.p.k

Pjesëmarrës në fazen e dyte:

1. 47 EK 79 & Iliada P.K.S sh.p.k & ITM sh.p.k
2. A & E Engineering sh.p.k & M.A.K Studio sh.p.k
3. Ave Consulting sh.p.k. & Taulant sh.p.k.
4. Arabel Studio sh.p.k & HMK Consulting sh.p.k
5. C.E.C Group sh.p.k & Invictus
6. Civili Cons sh.p.k & Archispace sh.p.k
7. Dea-N Consulting Studio sh.p.k & VIANTE Konstruksion sh.p.k.
8. Derbi –E sh.p.k. & Zenit & Co sh.p.k.
9. HE & SK 11 sh.p.k & MCE sh.p.k.
10. Infra-Plan sh.p.k & Albegis & CO sh.p.k.
11. InfraKonsultsh.p.k & Angerba sh.p.k.
12. Infratech sh.p.k & Arkimade sh.p.k
13. Net Group sh.p.k & Abkons sh.p.k
14. Seed Consulting sh.p.k. & Atelier 4 sh.p.k
15. Erald - G sh.p.k & Transport Highway consulting sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ANGERBA -
 • InfraKonsult -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 18,850,000
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 3 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  - “HE & SK 11” sh.p.k & “MCE” sh.p.k, skulifikohet, për arsye se oferta është nën vlerën minimale të parashikuar nga autoriteti bazuar në nenin 7 pika1 të VKM nr. 354/2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim”.

  - “Civil Cons” sh.p.k & “Archispace” sh.p.k, skulifikohet, për arsye se oferta është nën vlerën minimale të parashikuar nga autoriteti bazuar në nenin 7 pika1 të VKM nr. 354/2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim”.

  - “Derbi - E” sh.p.k & “Zenit & Co” sh.p.k, skulifikohet, për arsye se oferta është nën vlerën minimale të parashikuar nga autoriteti bazuar në nenin 7 pika1 të VKM nr. 354/2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim”.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ANGERBA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ANGERBA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ANGERBA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ANGERBA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr. 8 datë 02 Mars 2020
  Specifikime Teknike
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini Nr. 82 datë 05 Tetor 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Termat e References

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data