Open Procurement Albania

Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e shtëpive individuale në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit).

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Pamundesi kohore per pergatitje te nje oferte (oferte teknike plus dokumentacion
  • Afat i pamjaftueshem sipas kritereve ligjore te percaktuara ne nenin 43 te ligjit 9643 "Per Prokurimin Publik" i ndryshuar

Qarkun Tirane-Lezha-Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit.
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e shtëpive individuale në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit).
Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit.
Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit.
Nr. Reference REF-53867-03-11-2020
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit 52,251,922
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-03-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 27-03-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues • Operatore pjesmarres ne Fazen 1 - Përzgjedhja e Operatorëve Ekonomikë :

1. “6D-Plan” sh.p.k & “TOWER” sh.p.k,
2. “Arabel” sh.p.k, “HMK-Cosulting” sh.p.k, &“TAULANT” sh.p.k,
3. “Archispace” sh.p.k & “ITM” sh.p.k,
4. “ERALD-G” sh.p.k, & “Transport Highway Consulting” sh.p.k,
5. “G B Civil Engineering” sh.p.k & “Studio Services K SA” sh.p.k,
6. “Gjeokonsult&CO” sh.p.k & “ASH Engineering” sh.p.k,
7. “Infrakonsult” sh.p.k, , “Dricons” sh.p.k, & “Atelier4” sh.p.k,
8. “Instituti Dekliada-Alb” sh.p.k & “Arena MK” sh.p.k,
9. “KKG Project” sh.p.k & “GR Albania” sh.p.k,
10. “NET-Group” sh.p.k & “ABKONS” sh.p.k,
11. “Civil Cons” sh.p.k & “NORD - COMAT” sh.p.k,
12. “C.E.C Group” sh.p.k & “Elba” sh.p.k
13. “A & E Engineering” sh.p.k

Në fazën e II konkurohet me ofertë për kontrata (mini konkurse) dhe në bazë të ofertës të paraqitur për autoritetin zgjidhen Kontraktorët e sukseshëm dhe lidhen Kontratat në Bazë të Marveshjes Kuadër.
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit 09-09-2020
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj.
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime Me Njoftim Zyrtar ne Buletinin e Posaçëm Nr. 68 datë 9 Shtator 2020 , Nr. 93 datë 30 Tetor 2020 dhe Buletini i Posaçëm Nr. 7 datë 15 Janar 2021 , Autoriteti Kontraktor ka njoftuar si fitues për një nga Kontratat e Kësaj Marrëveshje Kuadër me te dhenat si me poshte:

-Minikonkursi Nr. 1 : Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të 677 banesave të shtrira në bashkitë Shijak dhe Kavajë, përkatësisht 567 njësi dhe 110 njësi”
Fondi Limit i Minikonkursit: 13,913,487 lekë pa Tvsh.
Oferta fituese e Minikonkursit: 11,777,000 lekë pa Tvsh.
Operatori Fitues i Minikonkursit: Bashkimi i operatoreve “Infrakonsult” sh.p.k “Dricons” sh.p.k “Atelier4” sh.p.k
__________________________________________________

-Minikonkursi Nr. 2 : Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të 448 banesave të shtrira në Bashkitë Kurbin, Mirditë dhe Kamëz
Fondi Limit i Minikonkursit: 8,283,363 lekë pa Tvsh.
Oferta fituese e Minikonkursit: 7,125,474 lekë pa Tvsh.
Operatori Fitues i Minikonkursit: Bashkimi i operatoreve Arabel Studio” sh.p.k “HMK-Cosulting” sh.p.k “TAULANT” sh.p.k
__________________________________________________

-Minikonkursi Nr. 3 : Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të 396 banesave të shtrira në Bashkitë Durrës dhe Rrogozhinë”.
Fondi Limit i Minikonkursit: 7,357,276 lekë pa Tvsh.
Oferta fituese e Minikonkursit: 6,306,236 lekë pa Tvsh.
Operatori Fitues i Minikonkursit: Bashkimi i operatoreve nfrakonsult & “Dricons” & Atelier 4
__________________________________________________

-Minikonkursi Nr. 4 : Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të 158 banesave të shtrira në Bashkinë Krujë, Njësia Administrative Thumanë”
Fondi Limit i Minikonkursit: 2,819,010 lekë pa Tvsh.
Oferta fituese e Minikonkursit: 2,344,429 lekë pa Tvsh.
Operatori Fitues i Minikonkursit: Bashkimi i operatoreve nfrakonsult & “Dricons” & Atelier 4
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-53867-03-11-2020
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Njoftim per Shpallje Fituesi - Buletini i Posaçëm Nr. 68 datë 9 Shtator 2020.
- Buletini i Posaçëm Nr. 93 datë 30 Tetor 2020
- Buletini i Posaçëm Nr. 7 datë 15 Janar 2021
Njoftim per Lidhje Kontrate
Formulari i Njoftimit te Fituesit “Minikonkursi Nr. 1

Formulari i Njoftimit te Fituesit “Minikonkursi Nr. 2

Formulari i Njoftimit te Fituesit “Minikonkursi Nr. 3

Formulari i Njoftimit te Fituesit “Minikonkursi Nr. 4

________________________________________

Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore

Ligj Nr. 88/ 2019 Për Buxhetin e Vitit 2020

Shtojca 1. DT

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data