Open Procurement Albania

Loti 4 - Mbikëqyrja e punimeve “Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objekte të financuara nga buxheti i shtetit:
Loti 4 - Mbikëqyrja e punimeve “Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës
Nr. Reference REF-58263-05-15-2020
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit.
Vlera / Fondi Limit 1,594,583
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-05-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 18-05-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 29-05-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues 1. BOE Civil Cons sh.p.k & Studio Agovi
2. OE C.E.C GROUP shpk
3. OE ERALD-G
4. BOE “KKG Project" sh.p.k. & "GR Albania"
5. OE “INSTITUTI DEKLIADA –ALB” shpk
6. OE STUDIO SERVICES " K - SA"
7. BOE ARCHISPACE- NIPT L42403012A & I T M shpk
8. OE INFRATECH”
9. OE TAULANT
10. BOE ARENA-MK” shpk & NATASHA MYRTAJ PF
11. BOE ARKIMADE”
12. BOE G B Civil Engineering
13. OE DERBI-E sh.p.k
14. OE HE & SK 11” sh.p.k
15. BO ARABEL-STUDIO sh.p.k & "HMK - Consulting" sh.p.k
16. OE Palma Construction" sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NATASHA MYRTAJ -
 • ARENA MK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,410,937
  Data e shpalljes se fituesit 26-06-2020
  Data e lidhjes se kontrates 01-07-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,693,124
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. C.E.C GROUP shpk
  2. ARCHISPACE- & I T M shpk
  3. ARABEL-STUDIO sh.p.k & "HMK - Consulting" sh.p.k
  4. DERBI-E sh.p.k.
  5. ERALD-G
  6. INFRATECH”
  7. “KKG Project" sh.p.k. & "GR Albania"
  8. Civil Cons sh.p.k & Studio Agovi
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Vlera e ofertuar nuk është në përputhje me VKM nr. Nr.354 datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim” dhe rekomandimin Nr. 5585 Prot datë 25.07.2017 të APP-së;

  Dhe;
  1. G B Civil Engineering & INVICTUS
  2. TAULANT
  3. “INSTITUTI DEKLIADA –ALB” shpk
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  - Pasi nuk plotëson kriterin kumulativ në staf dhe burmie njerëzore
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NATASHA MYRTAJ viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NATASHA MYRTAJ viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NATASHA MYRTAJ viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NATASHA MYRTAJ viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 42 datë 13 Korrik 2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data