Open Procurement Albania

Rikonstruksion i Rrugës Miras-Arrëz

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Korçe
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i Rrugës Miras-Arrëz.
Buxheti i shtetit. Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 112,250,000 pa TVSH.
Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-69743-08-25-2020
Kodi CPV
45233000-9 - Ndërtim, themele dhe punime terreni për autostrada, rrugë,
Vlera / Fondi Limit 374,079,853
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 26-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 25-09-2020
Sektori Infrastrukturë Rrugë
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues 1. Sireta – 2F sh.p.k. & Euro-Alb sh.p.k
2. Uleza Ndertim sh.p.k., & Almo Konstruksion sh.p.k.,
3. 2T shpk
4. Eurokos Holding sh.p.k. dega ne Shqiperi
5. Vellezerit Hysa sh.p.k.
6. Nika sh.p.k., & Vega sh.p.k
7. Curri sh.p.k & Xhengo sh.p.k
8. Ndregjoni sh.p.k., & Liqeni VIIsh.p.k
9. Arifaj sh.p.k., & Denis- 05 sh.p.k., & Xhast shp.k.
10. Spektri sh.p.k., & Ed Konstruksion sh.p.k., & Ardit 06 sh.p.k.
11.Euroteorema Peqin sh.p.k
12. Be-Is sh.p.k.,
13. Kacdedja sh.p.k., & Agri Construction sh.p.k.,
14. Agi Kons
15.Alb-Star shpk
16. Alb-Building sh.p.k.
17. Pe-vla- ku sh.p.k
18. Dabar
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ULZA -
 • ALMO KONSTRUKSION -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 219,782,484
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates 05-11-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 263,738,980
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankese Bashkimi i Operatorëve Ekonomik “Sireta 2F” sh.p.k.,& “Euro-Alb” sh.p.k., me dt. 08.10.2020, eshte kthyer pergjigje me dt 12.10.2020
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1-Bashkimi i Operatoreve Ekonomik “Sireta 2F” sh.p.k & ‘EuroAlb’ shpk, pasi nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme”.

  2-Bashkimi I Operatorev Ekonomik “Nika” sh.p.k & ‘Vega’ shpk, pasi nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme”.

  3 Operatori Ekonomik “Euroteorema” shpk, pasi nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme” .

  4.Operatori Ekonomik “Agi Kons” shpk pasi nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme” .

  5.Bashkimi i Operatoreve Ekonomik “Arifaj” sh.p.k., & “Denis 05” sh.p.k., & “Xhast” sh.p.k., pasi nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH, pasi keto kapacitete jane deklaruar ne kete procedure sikurse edhe ne proceduren “Rikualifikim Urban i Unazës së Re Berat” per te cilen ky operator eshte vlerësuar në vend të pare.

  6. Operatori Ekonomik “Be-Is” sh.p.k. , pasi nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH, pasi keto kapacitete jane deklaruar ne kete procedure sikurse edhe ne proceduren ‘Rikonstruksioni i rruges Salari-Nivice, Bashkia Tepelene" per te cilen ky operator eshte vlerësuar në vend të pare.

  7. Operatori ekonomik “Vellezrit Hysa” sh.p.k pasi nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH, pasi keto kapacitete jane deklaruar ne kete procedure sikurse edhe ne proceduren “Asfaltim, Rruga Labinot-Fushë/Qafë Renas si dhe Rruga e re e varrezave Elbasan dhe ndërtimi i mbikalimit hekurudhor në kryqëzimin e Rrugës Nacionale Elbasan-Librazhd, në rrugën "Borodin Mitarja”” per te cilen ky operator eshte vlerësuar në vend të pare.

  8.Operatori Ekonomik “Dabar“ sh.p.k. , pasi nuk ka dorëzuar ofertë dhe dokumentacion ligjor dhe teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALMO KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALMO KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALMO KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALMO KONSTRUKSION viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
 • Raport Teknik
 • Projekt Zbatimi
 • Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data