Open Procurement Albania

Riveshje aksi rrugor Çermë – Divjakë si dhe degëzimet për në fshatrat: Grabian, Cerme Shkumbin – Bishçukas, Dushkecan – Hallvaxhias – Germenj i Madh

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Riveshje aksi rrugor Çermë – Divjakë si dhe degëzimet për në fshatrat: Grabian, Cerme Shkumbin – Bishçukas, Dushkecan – Hallvaxhias – Germenj i Madh

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 108,750,000 lekë pa tvsh.
Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-69130-08-19-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 362,469,526
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 20-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-09-2020
Sektori Infrastrukturë Rrugë
Nr. i Operatoreve Konkurues 19
Operatore Konkurues 1. G.P.G. COMPANY shpk
2. BIBA-X sh.p.k., & KUPA shpk
3. FLED shpk, & GRAND KONSTRUKSION M shpk & S.M.O.UNION shpk & SHKELQIMI 07 shpk
4. A.L-ASFALT shpk & KRONOS KONSTRUKSION shpk
5. EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI shpk
6. BE - IS shpk & 2 T shpk
7. CURRI shpk
8. S I R E T A 2F shpk & EURO-ALB shpk
9. EUROTEOREMA PEQIN shpk
10. VELLEZERIT HYSA shpk
11. VEGA shpk
12. STERKAJ shpk & ERAL CONSTRUCTION COMPANY shpk
13. GECI shpk
14. AGI KONS shpk
15. ALBA KONSTRUKSION shpk
16. ARIFAJ shpk & DENIS-05 shpk XHAST shpk
17. DABAR shpk
18. K.M.K shpk & Caushi M shpk & SINDER AB shpk, & PE - VLA – KU shpk
19. BAMI shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G. COMPANY -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 183,106,947
  Data e shpalljes se fituesit 21-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje në datë 06.10.2020.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. DABAR per arsye se nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe professional.

  2. ARIFAJ shpk & DENIS-05 shpk XHAST shpk per arsye se nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar.

  3. K.M.K shpk & Caushi M shpk & SINDER AB shpk, & PE - VLA – KU shpk nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST. Operatori " KMK” sh.p.k., nuk ploteson shumen e kontratatave te ngjashme ne raport me perqindjen e marre persiper ne kete bashkim operatoresh.

  4. BAMI shpk nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Grafik Punimesh

  Projekti i ures

  Raporti Teknik

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data