Open Procurement Albania

Rehabilitimi i Lagjeve 4,5 dhe 6 të Bashkisë Kukës

Qarkun Kukës
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rehabilitimi i Lagjeve 4,5 dhe 6 të Bashkisë Kukës

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 109,500,000 lekë pa tvsh.
Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-68269-08-10-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 365,666,048
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 11-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 11-09-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. MELA. sh.p.k., & ALB SHPRESA sh.p.k.
2. ARIFAJ sh.p.k., & DENIS-05 sh.p.k.
3. BE - IS shpk, NIPT& ERGI sh.p.k.
4. S I R E T A 2F shpk & EURO-ALB sh sh.p.k.
k 5. NDREGJONI shpk & KUPA shpk & LIQENI VII sh.p.k.
6. EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI sh.p.k.
7. KTHELLA sh.p.k.
8. LEON KONSTRUKSION sh.p.k.
9. CURRI sh.p.k.
10. PE - VLA - KU sh.p.k.
11. NDERTUESI 2014 & SHPRESA - AL & Rroku GUEST sh.p.k.
12. DABAR sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB SHPRESA -
 • MELA SHPK -
 • Kevin Construksion -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 230,376,099
  Data e shpalljes se fituesit 01-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje në datë 19.08.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. DABAR per arsye se nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe professional.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB SHPRESA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kevin Construksion viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kevin Construksion viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kevin Construksion viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kevin Construksion viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Grafik Punimesh

  Relacion Teknik

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data