Open Procurement Albania

Rikualifikimi urban i qendres se qytetit Ballsh dhe krijim hapsire rekreative ne zonen e liqenit artificial te qytetit Ballsh

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikimi urban i qendres se qytetit Ballsh dhe krijim hapsire rekreative ne zonen e liqenit artificial te qytetit Ballsh.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit. Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 76 000 000 lekë pa tvsh. Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-67975-08-06-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 254,315,463
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 07-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 07-09-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues 1. GLAVENICA sh.p.k. & ED KONSTRUKSION sh.p.k.
2. BEAN sh.p.k.& XHENGO sh.p.k.
3. MODESTE sh.p.k & BOSHNJAKU. B sh.p.k.
4. PE - VLA – KU sh.p.k. & K.M.K sh.p.k.
5. BESTA sh.p.k.
6. Shendelli sh.p. k & B-93 shpk & B93 II sh.p.k.
7. S.M.O. UNION shpk & Grand Konstruksion & 2Z Konstruksion & Fled sh.p.k.
8. LEON KONSTRUKSION sh.p.k.
9. 2 T sh.p.k.
10. EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI sh.p.k.
11. Kupa shpk K51615512C & Liqeni VII – & Ndregjoni sh.p.k.
12. HASTOÇI sh.p.k.
13. ALB TIEFBAU sh.p.k.
14. BE – IS sh.p.k.
15. Sireta 2F shpk & EURO-ALB sh.p.k.
16. Vellezrit Hysa sh.p.k.
17. CURRI sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GLAVENICA -
 • ED KONSTRUKSION -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 149,231,744
  Data e shpalljes se fituesit 01-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. MODESTE sh.p.k & BOSHNJAKU. B për arsye të mos plotesimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik, pika 2.3.1 Përvojë të suksesshme në realizimin punë të ngjashme. BOE nuk ploteson kontratat e ngjashme ne natyre dhe ne vlere.

  2. PE - VLA – KU sh.p.k., & K.M.K për arsye të mos plotesimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik, pika 2.3.1 Përvojë të suksesshme në realizimin punë të ngjashme. BOE nuk ploteson kontratat e ngjashme ne natyre dhe ne vlere.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Grafik Punimesh

  Relacion Teknik

  Raport Teknik (Part 1)

  Specifikime Teknike

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data