Open Procurement Albania

Kontrate me Objekt: “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve të reja me 2 kate mbi tokë të shkollës 9-vjecare dhe kopshti Kastrioti, Derven, dhe të shkollës 9-vjecare dhe kopshtin Ramazan Jangozi” Thumane, Kruje”. (Minikonkursi Nr. 1) (Programi i Rindertimit)

Qarkun Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit miratuar me Vendimin Nr. 212, datë 11.03.2020 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit për financimin e rindërtimit të objekteve arsimore”
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Kontrate me Objekt: “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve të reja me 2 kate mbi tokë të shkollës 9-vjecare dhe kopshti Kastrioti, Derven, dhe të shkollës 9-vjecare dhe kopshtin Ramazan Jangozi” Thumane, Kruje”. (Minikonkursi Nr. 1)
Kontrate ne baze te Marrveshjes Kuader me titull :Loti 2 - "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Krujë” (Programi i Rindertimit).

Fondi limit minikonkursit është 1,588,991 lekë leke pa tvsh
Nr. Reference REF-54597-03-18-2020 (Minikonkursi Nr. 1)
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 19-03-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 30-03-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1. “C.E.C Group” sh.p.k,
2. “HUK-Project” “ASH Engineering”
3. “Infratech” sh.p.k & “Arkimade” sh.p.k
4. “Instituti Dekliada – Alb” sh.p.k .
5. “Erald – G” sh.p.k & “Transport Highway consulting” sh.p.k
6. “A & E Engineering” sh.p.k
7. “Arabel Studio” sh.p.k & “KKG Project” & “GR Albania”
8. “Dea-N Consulting Studio” sh.p.k & “Studio Private Projektimesh Studimesh Monitorimesh Arbi” sh.p.k & “ER - NO” sh.p.k
9. “G B Civil Engineering” sh.p.k & STUDIO SERVICES " K - SA" sh.p.k
10. “Tower” sh.p.k & “6D – PLAN”, sh.p.k
11. “Sphaera” sh.p.k & “Klodioda” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G B Civil Engineering” sh.p.k - STUDIO SERVICES " K - SA" sh.p.k -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,282,906
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates 10-06-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,282,906 lekë pa TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 64 datë 3 Shtator 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini i Posaçëm Nr. 16 datë 5 Shkurt 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data