Open Procurement Albania

Shërbimi i projektimit për rikonstruksionin dhe ndryshim destinacioni të ish-laboratorit hidraulik në Qendër arti – Skena e re.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Qarkun Tiranë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Shërbimi i projektimit për rikonstruksionin dhe ndryshim destinacioni të ish-laboratorit hidraulik në Qendër arti – Skena e re.
Burimi i financimit: Buxheti i shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 7,597,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-03-2015
Sektori Projektim Teknik
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues ATELIER 4 SHPK
C&S Construction SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ATELIER 4 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7,553,000
  Data e shpalljes se fituesit 23-04-2015
  Data e lidhjes se kontrates 08-05-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 9,063,600
  Kohezgjatja e Kontrates 60 ditë
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Është skualifikuar:
  1. Shoqëria C&S Construction SHPK
  Nuk paraqiti propozim teknik dhe ekonomik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.09 - Dt.09-03-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.16 - Dt.27-04-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.19 - Dt.18-05-2015

  Shërbimi i projektimit për rikonstruksionin dhe ndryshim destinacioni të ish-laboratorit hidraulik në Qendër arti – Skena e re.

  Qarkun Tiranë
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Shërbimi i projektimit për rikonstruksionin dhe ndryshim destinacioni të ish-laboratorit hidraulik në Qendër arti – Skena e re.
  Burimi i financimit: Buxheti i shtetit.
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 7,597,000
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Shërbim konsulence
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-03-2015
  Sektori Projektim Teknik
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 60 ditë
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anulohet për arsye se janë hedhur gabim ne sistem Dokumentet Standarte te Tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.08 - Dt.02-03-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Nr.09 - Dt.09-03-2015

  Shërbimi i projektimit për rikonstruksionin dhe ndryshim destinacioni të ish-laboratorit hidraulik në Qendër arti – Skena e re.

  Qarkun Tiranë
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Shërbimi i projektimit për rikonstruksionin dhe ndryshim destinacioni të ish-laboratorit hidraulik në Qendër arti – Skena e re.
  Burimi i financimit: Buxheti i shtetit.
  Nr. Reference
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 7,597,000
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Shërbim konsulence
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 25-02-2015
  Sektori Projektim Teknik
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 60 ditë
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është siguruar konkurenca e nevojshme.
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.06 - Dt.16-02-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Nr.08 - Dt.02-03-2015

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data