Open Procurement Albania

Loti I – “Mbikëqyrja e punimeve për objektin : Sistemim i hyrje daljes dhe stabilizimi i rrëshqitjes në hyrje të qytetit të Pogradecit”

Qarkun Korce
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti I – “Mbikëqyrja e punimeve për objektin : Sistemim i hyrje daljes dhe stabilizimi i rrëshqitjes në hyrje të qytetit të Pogradecit”
Nr. Reference REF-70828-09-04-2020
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit 934,266
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-09-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 08-09-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 18-09-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN” SHPK
2.UNITEC-STUDIO SHPK
3. Engineering Consulting Group SHPK
4. INSTITUTI DEKLIADA - ALB SHPK
5. NET-GROUP SHPK
6. TAULANT SHPK
7. ERSI/M SHPK
8. KKG PROJECT SHPK & GR ALBANIA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 847,176
  Data e shpalljes se fituesit 01-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 5 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. KKG PROJECT shpk L41915003F & GR ALBANIA :
  Vlera e ofertuar nga operatori ekonomik nuk është në përputhje me VKM nr. Nr.354 datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim” dhe rekomandimin Nr. 5585 Prot datë 25.07.2017 të APP-së; “Rekomandim mbi menyren e percaktimit te tarifave minimale.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data