Open Procurement Albania

Rikualifikim urban i zonës turistike, Golem, Bashkia Kavajë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikim urban i zonës turistike, Golem, Bashkia Kavajë
Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 167,131,967.66 lekë pa tvsh.
Nr. Reference REF-74019-10-05-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 835,659,838
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 06-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 06-11-2020
Sektori Turizëm
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues 1. FUSHA sh.p.k.,
2. CURRI shpk & ALBA KONSTRUKSION
3. SALILLARI
4. ALB-BUILDING shpk
5. "GENER 2”
6. GECI shpk & FLORIDA
7. GJOKA KONSTRUKSION
8. 2 T shpk & ERGI
9. PE - VLA – KU & BIBA-X
10. ILIRIADA & 4 A-M
11. ALB – STAR
12. ARIFAJ & DENIS-05 & XHAST
13. BESTA & ALKO-IMPEX General Construcion
14. Bajrami N & STERKAJ & ZDRAVO
15. AGI KONS & BE - IS SH.P.K
16. VELLEZERIT HYSA
17. BOSHNJAKU. B
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FUSHA SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 556,103,117
  Data e shpalljes se fituesit 21-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 23-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 667,323,740
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje 07.12.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. 2 T shpk & ERGI per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket “Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” si dhe nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  2. PE - VLA – KU & BIBA-X ,per arsye se nuk kanë paraqitur marrëveshjen e bashkëpunimit ku përcaktohen përfaqësuesi i grupit, përqindja e pjesëmarrjes dhe elementet konkrete të punimeve që do të kryejë secili anëtar I grupit, Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.2. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket punësim mesatar të punonjësve (fuqisë punëtore),

  3. ILIRIADA & 4 A-M , per arsye se nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  4. OE ALB – STAR NIPT J62903512W, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket “Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” si dhe nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  5. BOE ARIFAJ NIPT - J76418907K, & DENIS-05 NIPT- K51518029B & XHAST NIPT K12512837I, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket “Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” si dhe nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  6. BOE BESTA NIPT J62903182B & ALKO-IMPEX General Construcion NIPT K91326028I, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket “Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” si dhe nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  7. BOE Bajrami N NIPT K02727202O & STERKAJ NIPT J68310708M & ZDRAVO NIPT J84003411K, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket “Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” si dhe nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  8. BOE AGI KONS NIPT K21622001M & BE - IS SH.P.K NIPT K71412003A per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket “Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” si dhe nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  9. OE VELLEZERIT HYSA NIPT K12911201C, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.2. te Kritereve te vecante ne DT sa i perket punësim mesatar të punonjësve (fuqisë punëtore), nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH

  10. OE BOSHNJAKU. B NIPT K72627402H, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.2. te Kritereve te vecante ne DT sa i perket punësim mesatar të punonjësve (fuqisë punëtore), nuk ploteson kerkesen per piken N.P – 5. E dhe N.P – 9. D duke paraqitur pikat N.P – 5. C dhe N.P – 9. B. nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket “Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  Grafik Teknik

  Projekt Teknik (i)

  Projekt Teknik (ii)

  Projekt Teknik (iii)

  Projekt Teknik (iv)

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data