Open Procurement Albania

Rikualifikimi urban pranë qendrës së qytetit Vlorë, Zona A drejtimi i kullës së Sahatit, Kulla e Sahatit dhe Sheshi i Flamurit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlore
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikimi urban pranë qendrës së qytetit Vlorë, Zona A drejtimi i kullës së Sahatit, Kulla e Sahatit dhe Sheshi i Flamurit

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 272,500,000 lekë pa tvsh
Nr. Reference REF-74310-10-07-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 919,315,102
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 08-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 10-11-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. GENER 2
2. FUSHA
3. CURRI shpk & ALBA KONSTRUKSION shpk
4. ALB – STAR shpk
5. ALB-BUILDING
6. BE - IS. sh.p.k & 2 T shpk
7. FLORIDA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GENER 2 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 698,150,210
  Data e shpalljes se fituesit 11-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 15-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 698 150 210,94 pa TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje 26.11.2020.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. ALB – STAR shpk, per arsye se nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST Përvojë të suksesshme në realizimin e punë të ngjashme. Nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  2. FLORIDA shpk , per arsye se nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.

  3. BE - IS. sh.p.k. & 2 T shpk per arsye se se nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST Përvojë të suksesshme në realizimin e punë të ngjashme. Nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  4. CURRI shpk & ALBA KONSTRUKSION shpk, per arsye se se nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST Përvojë të suksesshme në realizimin e punë të ngjashme. Nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  5. ALB-BUILDING per arsye se se nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST Përvojë të suksesshme në realizimin e punë të ngjashme

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  Projekti - Sheshi kulla e Sahatit

  Raporti I Vleresimit Te Ndikimit Ne Mjedis - Zona A Historike

  Raporti I Vleresimit Te Ndikimit Ne Mjedis - Sheshi i Flamurit

  Raporti teknik - Sheshi kulla e Sahatit

  Raport teknik - Sheshi 4 Heronjte

  Raport teknik - Rikonstruksioni i Objekteve

  Specifikime teknike (II)

  Specifikime teknike - Sheshi i Flamurit

  Specifikime teknike 2 - Sheshi i Flamurit

  Specifikime teknike - Sheshi 4 heronjte

  Relacion Teknik

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data