Open Procurement Albania

Ndërhyrje e integruar në përmiresimin e aksesit, shërbimeve dhe atraksionit turistik në zonën e Alpeve Shqiptare, Bashkia Shkodër

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Shkoder
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje e integruar në përmiresimin e aksesit, shërbimeve dhe atraksionit turistik në zonën e Alpeve Shqiptare, Bashkia Shkodër

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 70,000,000 lekë pa tvsh
Nr. Reference REF-74716-10-09-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 350,000,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-11-2020
Sektori Turizëm
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. S.M.O. UNION, & NDERTUESI 2014
2. 2 T
3. AGI KONS
4. ALB TIEFBAU
5. BE - IS. sh.p.k., , & ERGI shpk,
6. CURRI
7. LIQENI VII shpk , & Ndregjoni shpk
8. NIKA shpk & EVEREST shpk
9. S I R E T A 2F shpk & ALKO-IMPEX General Construcion
10. ULZA & ALMO KONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S.M.O.UNION -
 • NDERTUESI 2014 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 229,901,427
  Data e shpalljes se fituesit 11-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 15-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 229 901 427 pa TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje 26.11.2020.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. NIKA shpk & EVEREST shpk per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT përvoje të suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  2. S I R E T A 2F shpk & ALKO-IMPEX General Construcion shpk, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT përvoje të suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  Specifikime Teknike (I)

  Specifikime Teknike (II)

  Specifikime Teknike (III)

  Preventiv Punimesh (II)

  Raport Teknik (I)

  Raport Teknik (II)

  Relacion Teknik

  Horografia

  Projekt Teknik

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data