Open Procurement Albania

Ndertimi i godines se parkimit dhe hapesirave mbeshtetese ne Berat

Qarkun Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndertimi i godines se parkimit dhe hapesirave mbeshtetese ne Berat.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 79,392,591.66 lekë pa tvsh.
Nr. Reference REF-74707-10-09-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 396,954,626
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-10-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 19
Operatore Konkurues 1. Agi Kons
2. NDERTIM MONTIMI PATOS & ALES Construction
3. SALILLARI
4. BE - IS & ERGI
5. ARKONSTUDIO
6. 2 T
7. S I R E T A 2F & ALKO-IMPEX General Construcion
8. BONUS
9. EURONDERTIMI 2000 & SHEHU-2AB Konstruksion & EDIL - AL – IT
10. NDREGJONI LIQENI VII
11. Ante Group” sh.p.k., & INERTI & NOVA Construction 2012
12. ELDA-VL
13. LTE Construksion” sh.p.k., & BOSHNJAKU. B
14. BEAN & KUPA
15. BESTA & LLAZO
16. VEGA
17. DAJTI PARK 2007 & ERZENI/SH
18. ULZA & ALMO KONSTRUKSION
19. VELLEZERIT HYSA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AGI KONS -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 270,205,893
  Data e shpalljes se fituesit 18-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 23-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 270 205 893 leke pa tsvh
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre njoftim 02.12 .2020.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. ARKONSTUDIO per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  2. 2 T per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  3. S I R E T A 2F & ALKO-IMPEX General Construcion per arsye se per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  4. BONUS Sh.p.k per arsye se nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe professional,

  5. EURONDERTIMI 2000 & SHEHU-2AB Konstruksion & EDIL - AL – IT NUIS J61911003I, ka njoftuar ne forme zyrtare se eshte terhequr nga oferta,
  6. BOE NDREGJONI NUIS K31329048I LIQENI VII NUIS K01730502W, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  7. BOE “Ante Group” sh.p.k., NUIS J62904100D & INERTI NUIS J66926804L & NOVA Construction 2012 NUIS L22404012D, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  8. ELDA-VL nuk ka paraqitur dokumentacion per arsye se nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional

  9. “LTE Construksion” sh.p.k., & BOSHNJAKU. B per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  10. BEAN & KUPA per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  11. BESTA & LLAZO , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  12. VEGA , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  13. DAJTI PARK 2007 & ERZENI/SH , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  14. ULZA & ALMO KONSTRUKSION , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” si dhe nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH.

  15. VELLEZERIT HYSA , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGI KONS viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGI KONS viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGI KONS viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGI KONS viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  Raporti i Pergjithshem Teknik

  Grafik Punimesh

  Projekt Teknik

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data