Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i Rrugës Camëria dhe i Unazës së qytetit, Kavajë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i Rrugës Camëria dhe i Unazës së qytetit, Kavajë
Nr. Reference REF-70452-09-01-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 344,968,772
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 02-09-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 02-09-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 05-10-2020
Sektori Infrastrukturë Rrugë
Nr. i Operatoreve Konkurues 21
Operatore Konkurues 1. Biba -x sh.p.k., & Kupa sh.p.k
2. Bajrami N shpk & Zdravo shpk
3. Grand Konstruksion M shpk, & Shkelqim 07 shpk, & Fled sh.p.k.,
4. Ergi shpk, & Vellezerit Hysa shpk, & Meteo shpk, & Restaurim Gurra- Kaca shpk,
5. Arifaj sh.p.k., & Denis- 05 sh.p.k., & Xhast shp.k.,
6. GPG sh.p.k.
7. Sireta – 2F sh.p.k.,
8. SMO Union sh.p.k., & SMO Vataks sh.p.k.,
9. Eurokos Holding sh.p.k. dega ne Shqiperi
10. MF Invest Group sh.p.k., & Boshnjaku. B sh.p.k.
11. Sterkaj sh.p.k.,
12. 2T shpk
13. Ndregjoni sh.p.k., & Liqeni VIIsh.p.k.,
14. Euroteorema Peqin sh.p.k.,
15. Curri sh.p.k
16.. Be-Is sh.p.k.
17. Alb-Star shpk
18. Alba Konstruksion shpk,
19. Agi Kons
20. Trema Engineering 2 shpk,
21. Dabar
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLED -
 • SHKELQIMI 07 SHPK -
 • GRAND KONSTRUKSION M -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 179,527,000
  Data e shpalljes se fituesit 06-11-2020
  Data e lidhjes se kontrates 17-11-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 215,432,400
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Bashkimi i Operatorëve Ekonomik “Biba -X” shpk, & “Kupa” shpk me dt 19.10.2020 .
  Kthyer pergjigje me 23.10.2020
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1-Bashkimi i Operatoreve Ekonomik “Biba X” shpk & “Kupa” shpk nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme” .

  2-Bashkimi I Operatoreve Ekonomik“Bajrami N” shpk & “Zdravo” shpk nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme” .

  3-Operatori Ekonomik “Sireta 2F” sh.p.k nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme” .

  4. Operatori Ekonomik “GPG Company” sh.p.k nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme” .

  5. Bashkimi i operatoreve ekonomik “MF Invest & Boshnjaku B, nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme” .

  6. Bashkimi i operatoreve ekonomik “Smo Union” & “SMO Vataksi” nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH, pasi keto kapacitete jane deklaruar ne kete procedure sikurse edhe ne proceduren “Rikonstruksioni i Rrugës nga kryqëzimi Dardhë-Arrëz deri në fshatin Nikolicë" per te cilen ky operator eshte vlerësuar në vend të pare.

  7. “Dabar“ sh.p.k., pasi nuk ka paraqitur oferte financiare. Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data