Open Procurement Albania

Ndertimi i ITUN, Rrjetit të kanalizimeve të ujërave të zeza dhe Ujësjellësit në Valbonë”

Qarkun Kukes
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndertimi i ITUN, Rrjetit të kanalizimeve të ujërave të zeza dhe Ujësjellësit në Valbonë”
Nr. Reference REF-74534-10-08-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 83,049,456
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 09-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 11-11-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1.“VLLAZNIMI” & GRIALD
2. “I.C.C GROUP” sh.p.k & “2Z KONSTRUKSION” shpk
3."B '93" shpk., &"JOGI" shpk
4. “Arjeil” shpk., & Garden Line” shpk., & Florida shpk.,
5. “Ndregjoni” sh.p.k., N & “Udha” sh.p.k.,
6. “LEON KONSTRUKSION” shpk.
7. “Agi Kons”
8. “EURONDERTIMI 2000” shpk.,
9. “Boshanjku B” shpk., & “ L.T.E. Construction” shpk
10. Kacdedja” sh.p.k., & “Everest
11. “PE - VLA - KU” shpk
12. “Sireta 2F” shpk.,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GRIALD -
 • VLLAZNIMI -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 41,878,561
  Data e shpalljes se fituesit 02-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GRIALD viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GRIALD viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GRIALD viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GRIALD viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VLLAZNIMI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VLLAZNIMI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VLLAZNIMI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VLLAZNIMI viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Njoftim fituesi i korigjuar

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data